• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nick And Johnny Red Hot
Nick And Johnny Red Hot
Nick And Johnny Red Hot
Nick And Johnny Red Hot
Nick And Johnny Red Hot
Nick And Johnny Red Hot
Nick And Johnny Red Hot

Nick And Johnny Red Hot

Nick and Johnny Red Hot tillhandahåller en smakprofil av traditionell tobak och både kryddiga och fruktig toner från kanel, nejlikor, chili och bitter apelsin i formatet Normal. Denna Original Portion-produkt är klassificerad som Extra Strong och innehåller 20 portioner per dosa.

  • 1 dosa 53,99 kr
  • 10-pack (47,99 kr/st) 479,90 kr
  • 30-pack (47,16 kr/st) 1.414,90 kr
479,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Nick And Johnny Red Hot

Nick And Johnny Red Hot är en produkt från varumärket Nick and Johnny, tillverkad av Swedish Match. Denna produkt är av typen Original Portion i formatet Normal och innehåller tobak samt nikotin. Produkten kategoriseras som Extra Strong, vilket anger en högre nikotinhalt jämfört med standardprodukter. För konsumenter som föredrar en produkt med dessa egenskaper, erbjuder Nick And Johnny Red Hot en specifik egenskapsprofil.

Smak, styrka och format för Nick And Johnny Red Hot

Produkten är en Original Portion i formatet Normal och presenterar en smakprofil bestående av klassisk tobak med toner av kanel, nejlikor, chili och bitter apelsin. Denna smakkombination bidrar till produkten specifika egenskapsprofil. Nick And Johnny Red Hot klassificeras som Extra Strong, med en nikotinhalt på 12,1 mg per portion och 11 mg per gram, vilket indikerar en placering i den högre delen av styrkeskalan.

Fakta om Nick And Johnny Red Hot:

  • Kategori: Original Portion
  • Smakprofil: Tobak, Kanel, Nejlikor, Chili, Bitter Apelsin, Kryddor
  • Styrka: Extra Strong
  • Nikotinhalt: 12,1 mg per portion
  • Antal prillor per dosa: 20

Mer information om Nick and Johnny

Nick and Johnny, etablerat i Sverige år 2006 och produceras av Swedish Match, är erkända för att erbjuda produkter med högre styrka och definierade smakprofiler. Genom att tillhandahålla en serie av olika smaker och styrkor, från normal till extra stark, har varumärket fått en position på marknaden.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Nick and Johnny
Produkttyp original portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 11 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 12,1 mg/portion
Smak Kryddor
Innehåll/förpackning 22 g
Format Normal
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 1,10 g
Lanseringsdatum 2012-12-16
Ingredienser Tobak, vatten, surhetsreglerande medel (E500), fuktighetsbevarande medel (E1520), salt, aromer inklusive rökarom.
Producent Swedish Match