• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
ZYN Bellini Mini Dry Extra Strong

ZYN Bellini Mini Dry Strong

ZYN Bellini Mini Dry Strong är helt vita portionspåsar och har en maximal styrka och en smaksättning av persika samt fruktté och gröna druvor. ZYN Bellini Mini Dry Strong har styrka 4. Vilket motsvarar 6mg/påse. Köp Zyn Bellini med snabb leverans!
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 190,00 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
359,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZYN Bellini Mini Dry Strong

ZYN Bellini Mini Strong  ger dig en smakkombination av gröna druvor, persika samt te.

ZYN persika kommer i torra nikotinpåsar som gör att de rinner mindre och därmed är bekväma att använda. Dessutom så upplevs de som mer diskreta.

ZYN Bellini styrka 4 av 4

Med starka nikotinpåsar i miniformat är ZYN Bellini Mini Dry ett utmärkt alternativ för dig som är van vid att använda nikotinprodukter. Prillorna innehåller 15 mg/g och har styrka 4 av 4. Eftersom nikotinpåsarna kommer i formatet mini sitter de skönt under läppen när du använder dem.

Om varumärket

Välkända Swedish Match är det som står bakom varumärket ZYN. De tillverkar all white snus som är helt fritt från tobak i en rad olika smaker som exempelvis deras ZYN Bellini Strong.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Zyn
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp All White Mini
Format mini
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för ZYN Bellini Mini Dry Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.