• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kapten Vargtass Extra Stark Vit Portion

Kapten Vargtass Extra Stark Vit Portion

Kapten Vargtass Vit Portion,  det senaste tillskottet till Kapten Familjen! Vargass har en spännande smak av genuin tobakssmak blandat med en fruktig och bärig smak av svenska lingon. Vargtass är även ett extra starkt snus på hela 15mg/g nikotinhalt! Portionspåsarna är vita och torra på ytan för en långvarig snusupplevelse.
  • 1 dosa 29,99 kr
  • 10-pack (19,90 kr/st) 199,00 kr
199,00 kr
-
+

Detaljerad information om Kapten Vargtass Extra Stark Vit Portion

Kapten Vargtass snus

Det finns en hel del snusproducenter att välja mellan för dig som snusar. En snusproducent är AG snus och från dem kommer varumärket Kapten. Det här varumärket har ett nytt snus som heter Vargtass extra stark vit portion.

Kapten extra stark vit portion

Det här snuset från Kapten är av typen vit portion, vilket innebär att snuset kommer i färdigpackade prillor. Vidare så har den förpackningen som prillorna kommer i en vikt på 18 gram. Prillorna har en torr yta vilket gör att du får en längre smakupplevelse och det gör även snuset mindre rinnigt.

Kapten Vargtass extra stark vit portion är ett snus som har en extra hög nikotinhalt på 15 mg/g, vilket gör att det här snuset räknas som ett extra starkt snus.

Som smaksättning av Kapten Vargtass extra stark vit portion har de valt att använda sig av den traditionella smaken av tobak i kombination med lingon, vilket ger en härlig smak av bär.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kapten
Produkttyp white portion
Vikt 0.3525
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 18 g
Snustyp Extra Stark White
Format Normal
Producent AG Snus