• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kapten Vit Extra Stark Portionssnus

Kapten Vit Extra Stark Portion

Kapten Vit Extra Stark Portion nu med högre nikotinhalt. Kapten Vit Extra Stark är ett portionssnus av högsta kvalité till lägsta pris! Kapten Vit är tillverkad av den allra bästa tobaken, minutiöst smaksatt för att hitta den genuina svenska snussmaken.
  • 1 dosa 29,99 kr
  • 10-pack (19,90 kr/st) 199,00 kr
199,00 kr
-
+

Detaljerad information om Kapten Vit Extra Stark Portion

Kapten Vit Extra Stark Portion

Det här är ett av det starkaste snuset i Kapten Vit-familjen. Kapten Vit Extra Stark har nu en högre nikotinhalt som ligger på 15 mg/g. Snuset har en traditionell tobakssmak som dessutom är kombinerad med bergamott. Detta kommer ge dig en genuin smakupplevelse av den klassiska snussmaken.

Köp Kapten Extra Stark

Kapten Snus Extra Stark är för dig som är ute efter ett kraftfullt snus. I likhet med alla Kaptens snus är Kapten Vit Extra Stark Portion tillverkat av tobak med högsta kvalitet. Kapten Extra Stark har vita portioner med låg rinnighet.

Normalstora prillor

Portionerna i Kapten Vit Stark är normalstora och lägger sig därav bekvämt under din läpp. Kapten White Extra Strong levereras även i en snygg dosa med diskreta färger och detaljer som för tankarna till namnet Kapten. Köp Kapten Vit Extra Stark Portion om du vill ha ett starkt snus kombinerat med en traditionell tobakssmak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kapten
Produkttyp white portion
Vikt 0.3525
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 18 g
Snustyp Extra Stark White
Format original
3
Producent AG Snus