• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Kapten Vit Mint Portion

Kapten Vit Mint Portion

Kapten Vit Mint Portion är en produkt från varumärket Kapten, med smakämnen av tobak och mint. Produkten har normal styrka och presenteras i ett reguljärt format. Varje dosa inkluderar 20 portioner. Som ett vit portionssnus, är produkten mindre fuktig jämfört med traditionellt snus.

OBS! Ny vikt och förpackningsformat.
Ny dosdesign, både gamla och nya designen kan förekomma.

  • 1 dosa 31,99 kr
  • 10-pack (25,99 kr/st) 259,90 kr
  • 30-pack (25,16 kr/st) 754,90 kr
259,90 kr
-
+

Information om Kapten Vit Mint Portion

Kapten Vit Mint Portion är en produkt som kommer från varumärket Kapten, producerad av AG Snus. Produkten tillhör kategorin vit portion, vilket innebär att vätskeinnehållet är lägre jämfört med traditionellt snus. Formatet på denna produkt klassas som normalt, vilket betyder att det kan placeras under läppen utan svårigheter. Kapten Vit Mint Portion innehåller både tobak och nikotin och fungerar som ett alternativ för de som vill ha ett innehåll av nikotin. Nikotinhalten för denna produkt betraktas som normal, vilket innebär att den har samma nikotinhalten som traditionellt snus.

Beskrivning av Kapten Vit Mint Portions smak, styrka och format

Kapten Vit Mint Portion är ett vit portionssnus med smakämnen av tobak och mint. Formatet på denna produkt klassas som normalt, vilket betyder att det kan placeras under läppen utan svårigheter. Nikotinhalten för denna produkt betraktas som normal, vilket innebär att den har samma nikotinhalten som traditionellt snus. Varje portion innehåller 11,2 mg nikotin och den totala nikotinhalten per gram är 12,4 mg.

Information angående Kapten Vit Mint Portion:

  • Kategori: Vit Portion
  • Smak: Tobak, mint
  • Styrka: Normal
  • Nikotinmängd: 11,2 mg/portion
  • Antal portioner per dosa: 20

Allmän information om Kapten

Kapten är ett varumärke som produceras av AG Snus. Varumärket tillverkar snusprodukter och har ett brett utbud som inkluderar både portionssnus och lös snus. Kapten Vit Mint Portion är en produkt inom detta sortiment och innehåller smakämnen av tobak och mint.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Kapten
Produkttyp white portion
Vikt 0.3525
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 12,4 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 11,2 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 18 g
Format Normal
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,9 g
Lanseringsdatum 2014-03-27
Ingredienser Tobak (innehåller nikotin), vatten, salt, surhetsreglerande medel (E 500), fuktighetsbevarande medel (E 1520), växtfiber, aromer, lakrits.
Producent AG Snus