• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kapten Vit Mint Mini

Kapten Vit Mint Mini

Kapten Vit Mint Mini är det senaste portionssnuset i Kapten familjen. Kapten är ett relativt nytt märke men baseras på över 5 generationers erfarenhet av tobakstillverkning. Mini Mint har en traditionell snussmak med en modern touch och en frisk mintsmak som gör Kapten till en favorit bland många!
  • 1 dosa 27,99 kr
  • 10-pack (19,90 kr/st) 199,00 kr
199,00 kr
-
+

Detaljerad information om Kapten Vit Mint Mini

Kapten Mini Mint Vit Portion

Här kommer ett vitt portionssnus med bekväm passform. Kapten Mint snus ger dig en fräsch och varaktig smakupplevelse. Den rinner dessutom mindre i jämförelse med traditionellt portionssnus.

Klassisk tobakssmak med mint

Kapten Mini Mint Vit Portion är en av de senaste lanseringarna i serien från AG snus. Du får torra små portioner fyllda med klassisk tobakssmak i kombination med pepparmint och bergamott. Det perforerade materialet bidrar till snabb frisättning av smak och nikotin.

Nytt märke med erfarenhet

Kapten Mint Vit Portion är ett lämpligt alternativ till dig som söker ett snus med lägre styrka. Du får nämligen mini-prillor som har en nikotinhalt på 5 mg/g, vilket är lite lägre än medelstarka varianter. Är du osäker på smaken kan du köpa en enstaka dosa, annars är Kapten Mint snus som stock det mest prisvärda alternativet.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kapten
Produkttyp white portion
Vikt 0.2635
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 5 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp Snus, Mini
Format mini
3
Producent AG Snus