• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

VELO Freeze

Här hittar du extra starka VELO Freeze-serien från VELO. Smak av pepparmint och mentol. Köp VELO Freeze med snabb leverans!

Här hittar du alla tobaksfria snus i VELO Freeze-serien. 
Velo Freeze Slim X-Strong Velo Freeze Slim X-Strong VELO Läs mer

Velo Freeze Slim X-Strong är en extra stark all white snus med en nikotinhalt på 15,6 mg/g och har smak av pepparmint med en mentol.

359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Velo Freeze Slim MAX Velo Freeze Slim MAX VELO Läs mer Velo Freeze Slim MAX med extra stark nikotinhalt. Det här snuset med hög styrka ger en pepparmintsmak med en mentolkick. 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Velo Freeze Slim ULTRA Velo Freeze Slim ULTRA VELO Läs mer 359,90 kr (35,99 kr/st) Köp
Just nu visas 3 av 3 produkter

Köp Velo freeze online till bästa pris

Extra starka nikotinpåsar från VELO

Produktserien VELO Freeze är all white nikotinpåsar med stark nikotinstyrka. Styrkan på nikotinprodukterna sträcker sig från extra stark till ultra stark och max stark.

VELO Freeze passar dig som gillar nikotinpåsar med en kylande effekt. Produkterna har nämligen en framträdande smak av pepparmint och mentol som ger en iskall känsla under läppen.

Alla portionspåsar i Freeze-serien kommer i ett slimmat format. Prillorna är tillverkade i växtfiber och är helt utan tobak. De ligger diskret på plats och rinner minimalt. Samtidigt får du en långvarig och kraftfull release av både smak och nikotin.


VELO Freeze Slim X-Strong

Med nikotinportionerna VELO Freeze Slim X-Strong får du en tydlig smak av mint och den passar för dig som vill ha en frisk smak på din prilla tillsammans med en kraftfull dos av nikotin.

Freeze Slim X-Strong innehåller en nikotinhalt på 15,6 milligram per gram. På dosan ser du nikotinstyrkan som är angiven med 4 pluppar.


VELO Freeze Slim ULTRA

För dig som vill känna smaken av mentol tillsammans med en påtaglig halt av nikotin har VELO tagit fram Velo Freeze Slim ULTRA. I den här portionspåsen får du hela 20 milligram nikotin per gram. Du är alltså garanterad en intensiv upplevelse när du stoppar en Freeze ULTRA prilla under läppen. På dosan är styrkan angiven med 5 pluppar.


VELO Freeze Slim MAX

Det här är den starkaste varianten i Freeze-serien. VELO Freeze Slim MAX passar för dig som vill ha en rejäl dos nikotin i din portion. Med 24 milligram nikotin per gram är VELO Freeze Slim MAX bland de starkaste prillorna på marknaden. Styrkan framgår på dosan med 6 pluppar.


Skillnaden mellan VELO Freeze och vanliga VELO

I sortimentet från brittiskt tillverkade VELO finns en stor mängd olika nikotinprodukter. Deras utbud har blivit populärt av flera anledningar. Bland annat har de många olika smaker i sitt sortiment, liksom ett flertal olika nikotinstyrkor att välja mellan.

Freeze-seriens nikotinprodukter sticker ut från det övriga sortimentet, bland annat tack vare den höga nikotinhalten i produkterna. VELO Freeze snus är framtaget för att passa dig som är ute efter extra starka VELO nikotinprodukter.

Något annat som särskiljer produkterna är att VELO Freeze X-strong, VELO Freeze ULTRA och VELO Freeze MAX har en iskall smak av mint, mentol och pepparmynta. Det är något som ytterligare förstärker en intensiv Velo Freeze nikotinhalt.