• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
velo nya namn

Ny Era för Velo - Nya Namn och Design med Samma smak och innehåll

Som ledande aktör inom vitt snus med en trogen följarskara står Velo inför en spännande förändring under 2024, nämligen en re-design bestående av nya produktnamn och ny dosdesign. Med en historia av välkända produkter som Velo Ice Cool Mint och Velo Royal Purple, tar Velo nu steget in i framtiden med en omgestaltning av sina produkter. 

Läs vidare för att lära dig mer och vad det innebär för dig som Velo-snusare!


Velo byter namn 2024
Velo byter design 2024

Velo byter namn och dosdesign - Mer än bara en ny look

I början av 2024 kommer Velo att introducera både nya produktnamn och en ny design på sina dosor. Denna förändring är en del av ett initiativ för att utvecklas som varumärke, samtidigt som man bevarar kärnan i det som gjort Velo till en favorit bland många. Detta innebär nya dosor och uppdaterade produktnamn, samtidigt som de omtyckta smakerna och innehållet förblir detsamma. 

Varför denna omvandling? Velo strävar efter att med nya produktnamn bättre återspegla sina produkters smakprofiler och sensoriska upplevelser. Detta tillsammans med en tydligare design och markeringar på dosan som gör det enklare att välja rätt produkt. Ett nytt system för att markera nikotinstyrka, från 0 till 6 punkter, införs också. 

Denna re-design är inte begränsad till enbart Sverige, utan kommer att ske på flera marknader där Velo finns. Detta med mål att höja igenkänningsfaktorn så att kunder världen över hittar sina favoriter.

Velo re-design – Vad innebär det för dig?

Denna förändring är ett svar på en alltmer dynamisk marknad där konsumenternas preferenser och förväntningar ständigt utvecklas. Genom att uppdatera namnen och designen på produkterna, strävar Velo efter att skapa en intuitiv och tilltalande upplevelse för konsumenterna. Det handlar om att förenkla valet för konsumenterna och att ge en tydligare bild av vad varje produkt erbjuder.

Nya Velo namn

I linje med Velo:s redesign kommer deras produkter att få nya namn. Dessa namnändringar görs för att underlätta för konsumenter att utforska och förstå sortimentet, medan innehållet och smakerna förblir oförändrade.

Nedan går vi igenom samtliga så att du enkelt kan lära dig om förändringen!

Tidigare Namn Nytt namn
Velo Mint Velo Witty Spearmint
Velo Tropic Breeze Velo Breezy Mango
Velo Ruby Berry Velo Blush Berry
Velo Ice Cool Slim Velo Crispy Peppermint
Velo Liquorice Velo Lofty Liquorice
Velo Carribean Spirit Velo Twisted Pineapple
Velo Freeze X-Strong Velo Mighty Peppermint
Velo Elderflower Spritz Velo Zesty Elderflower
Velo Royal Purple Mini Velo Groovy Grape Mini
Velo Easy Mint Mini Velo Spiffy Spearmint Mini
Velo Ice Cool Mini Velo Crispy Peppermint Mini
Velo Frosty Grapefruit Velo Arctic Grapefruit
Velo Iced Melon Mini Velo Wintery Watermelon Mini
Velo Royal Purple Strong Velo Groovy Grape Strong
Velo Fresh Jalapeño Velo Lime Flame
Velo Freeze Ultra Velo Mighty Peppermint (14 mg)
Velo Freeze Max Velo Mighty Peppermint (17 mg)
Velo Eucalyptus Velo Zingy Eucalyptus
Velo Cool Storm Velo Peppermint Storm

Velo:s nya dosdesign och dess införande

Den nya designen på dosorna kommer att införas stegvis. Till en början kommer de sex mest bästsäljande sorterna att ha en tillfällig klisteretikett. Denna etikett kan enkelt tas bort för att avslöja den uppdaterade designen. Med tiden kommer denna övergång att ersättas helt av Velo:s nya design.