• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
Swave Cuba Libre All White

Swave Cuba Libre

Swave Cuba Libre All White är den har rika smaker av vanilj och kanel och med toner av citrus samt rom. Swave Cuba Libre är en långsmal prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet.
  • 1 dosa 43,99 kr
  • 5-pack (29,80 kr/st) 149,00 kr
  • 10-pack (29,80 kr/st) 298,00 kr
149,00 kr
-
+

Detaljerad information om Swave Cuba Libre

Nikotinpåsarna Swave Cuba Libre är en produkt helt fri från tobak och är i stället tillverkade av växtmaterial. Nikotin och smakämnen blir därefter tillsatta efter hand. Den tobaksfria nikotinprodukten är tillverkad av det svenska företaget Gotlandssnus.

Cuba Libre snus

De vita påsarna lovar smaker av kanel och vanilj, med toner av citrus och rom. Portionerna kommer i slimmade och avlånga påsar för en bekväm passform under läppen. Nikotinprodukten är torr för att minska rinnigheten och ger ifrån sig både smak och nikotin långsamt så att påsen räcker under lång tid.

Stark nikotinstyrka

Nikotinhalten i Swave snus varierar beroende på portion. Swave Cuba Libre väger 16 g per portion och varje påse har en nikotinhalt på 13,25 mg/g nikotin. Det ger produkten en trea i en skala på fyra i styrka, vilket räknas som en stark nikotinhalt. Varje dosa innehåller 20 stycken nikotinpåsar och har dessutom ett lock du kan slänga den förbrukade påsen i.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Swave
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,25 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp All White Portion Slim
Format Slim
Producent Gotlandssnus