• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Swave Cuba Libre

Swave Cuba Libre

Swave Cuba Libre All White är den har rika smaker av vanilj, kanel och citrus samt rom. Swave Cuba Libre är en långsmal prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet.
  • 1 dosa 30,09 kr
  • 5-pack (27,20 kr/st) 135,99 kr
  • 10-pack (25,09 kr/st) 250,90 kr
250,90 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Swave Rhubarb Smash Mini 1 dosa +30,09 kr
Swave Aviation Slim 1 dosa +30,09 kr
Produkt:250,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Detaljerad information om Swave Cuba Libre

Nikotinpåsarna Swave Cuba Libre är en produkt helt fri från tobak och är i stället tillverkade av växtmaterial. Nikotin och smakämnen blir därefter tillsatta efter hand. Den tobaksfria nikotinprodukten är tillverkad av det svenska företaget Gotlandssnus.

Cuba Libre snus

De vita påsarna smaker av kanel, vanilj, citrus och rom. Portionerna kommer i slimmade och avlånga påsar för en bekväm passform under läppen. Nikotinprodukten är torr för att minska rinnigheten och ger ifrån sig både smak och nikotin långsamt så att påsen räcker under lång tid.

Stark nikotinstyrka

Nikotinhalten i Swave snus varierar beroende på portion. Swave Cuba Libre väger 16 g per portion och varje påse har en nikotinhalt på 13,25 mg/g nikotin. Det ger produkten en trea i en skala på fyra i styrka, vilket räknas som en stark nikotinhalt. Varje dosa innehåller 20 stycken nikotinpåsar och har dessutom ett lock du kan slänga den förbrukade påsen i.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Swave
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,3 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 16,8 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Producent Gotlandssnus
(1) recensioner
Recensioner för Swave Cuba Libre

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

CubaaLiibre

Kalle H, 31 juli 2022

Helt okej får 3/5 det är ändå värt att prova för o se om man gillar. Men rent generellt gillar jag inte cola snus.