• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
Swave Daiquiri All White

Swave Daiquiri All White

Swave Daiquiri All White med en melonsmak och en antydan till päron kommer som kommer i slimmade nikotinpåsar. Swave Daiquiri Slim är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet.
  • 1 dosa 43,99 kr
  • 5-pack (29,80 kr/st) 149,00 kr
  • 10-pack (29,80 kr/st) 298,00 kr
149,00 kr
-
+

Detaljerad information om Swave Daiquiri All White

Swave Daiquiri

Nikotinpåsarna Swave Daiquiri All White är helt tobaksfria portionspåsar som har en bas av växtfiber istället för tobak. Nikotin och smakämnen blir sedan tillsatta efteråt. Det är det svenska företaget Gotlandssnus som tillverkar portionerna.

De kritvita påsarna har en dominerande smak av söt melon och även ett svagt smakinslag av päron. Portionerna kommer i slimmade, avlånga påsar för en bekväm passform. Påsarna är torra för minimal rinnighet. De har även en långvarig och jämn utsöndring av både smak samt nikotin.

Swave Daiquiri snus styrka

Nikotinhalten i Swave melonsnus är 13,25 mg/g, vilket är 10,6 mg nikotin per portion. Det gör det här till ett starkt vitt snus.

Varje dosa innehåller 20 portionspåsar. Dosorna har dessutom ett diskret fack på lockets ovansida där påsarna kan kasseras efter användning. Om du föredrar mindre påsar finns Swave snus med daiquiri smak även i formatet mini, dessutom med samma nikotinhalt.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Swave
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,25 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp All White Portion Slim
Format Slim
Producent Gotlandssnus