• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online

Swave Snus

SWAVE är en småskalig producent av smaksatta nikotinpåsar (All White) i olika storlekar och styrkor, tillverkade i Roma på Gotland. SWAVE har som vision att alltid våga misslyckas för att lyckas med att skapa våra signaturaromer. SWAVE är ett professionellt företag som alltid använder råvaror av högsta kvalitet, där smak och hantverk står i centrum. Köp SWAVE snus med snabb leverans!

Swave Cuba Libre Mini Swave Cuba Libre Mini Swave Läs mer

Swave Cuba Libre Mini All White är ett helt vitt snus med en smakprofil av både kanel och vanilj samt toner av citrus som är spetsade med rom. Den är lätt diskret och fuktig och kommer i en minipåse.

389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Swave Daiquiri Mini Swave Daiquiri Mini Swave Läs mer Swave Daiquiri Mini All White är helt vita påsar och kommer i en melonsmak med en antydan till päron, och de är torra på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet.  389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Swave Green Mintini Slim Swave Green Mintini Slim Swave Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Swave Daiquiri Swave Daiquiri Swave (11) Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Swave Red Surfer Slim Swave Red Surfer Slim Swave (1) Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Swave Apple XO Slim Swave Apple XO Slim Swave Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Swave Cuba Libre Swave Cuba Libre Swave (1) Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Nyhet
Swave Rhubarb Smash Mini
Swave Rhubarb Smash Mini Swave Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Swave Red Surfer Mini Swave Red Surfer Mini Swave Läs mer 389,90 kr (38,99 kr/st) Köp
Just nu visas 9 av 9 produkter

Vad är Swave snus?

Swave nikotinpåsar är tobaksfritt snus som finns i olika smaker. Bland annat har en typ av Swave en Red Bull liknande smak. Smakalternativen har namn som får dig att tänka på drinkar och det slimmade formatet får smaken att hålla länge. Swaves tobaksfria snus ger en snabb leverans av nikotinet och en långvarig smak, utan att missfärga tänderna.

Sand under tårna och en ljummen havsbris i håret. Hela helgen ligger framför dig. 
Det är vad vi kallar ett Swave moment!


Swave smaker för alla

Swave tillhandahåller spännande smaker och hos oss kan du köpa Swave i stock såväl som enstaka dosor. Swave Red Surfer påminner om energidryck, medan Daiquiri har en stark smak av melon med en touch av päron. Du kan också välja Cafetini som har en tydlig smak av kaffe och karamelliserad sirap. Smakerna vi tillhandahåller är:


Vad kostar Swave nikotinpåsar?

När det kommer till Swave och pris beror kostnaden per dosa på hur stor förpackning du väljer. Hos oss kan du köpa enstaka dosor, fempack eller en hel stock med tio dosor. Priset blir i regel lägre ju större förpackning du väljer. Det gäller oavsett om du väljer Swave Cuba Libre eller något annat smakalternativ.


Nikotinhalt i Swave snus

Swave nikotinhalt ligger på 10,6 mg/g för alla i slim-format, medan minivarianterna ligger på 7 mg/g. Till exempel Swave Daquiri är en av smakerna som både finns i mini och slim. Mini är mindre portioner som är mer diskreta, men även slim ligger bra under läppen. Alla produkter från varumärket tillverkas på Gotland.