• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

Swave Snus

Här hittar du tobaksfritt snus från den småskalige producenten Swave. Köp Swave snus med snabb leverans!

Läs mer om Swave snus

SWAVE är en småskalig producent av smaksatta nikotinpåsar (All White) i olika storlekar och styrkor, tillverkade i Roma på Gotland. SWAVE har som vision att alltid våga misslyckas för att lyckas med att skapa våra signaturaromer. SWAVE är ett professionellt företag som alltid använder råvaror av högsta kvalitet, där smak och hantverk står i centrum. Köp SWAVE snus med snabb leverans!

Nytt pris
Swave Daiquiri
Swave Daiquiri Swave (11) Läs mer

Swave Daiquiri är ett vitt snus från Swave med noter av melon och päron. Produkten har en stark nikotinhalt och har formatet slim. Varje dosa innehåller 20 portioner.

339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Swave Salmiac Liquorice Slim
Swave Salmiac Liquorice Slim Swave Läs mer De helvita nikotinportionerna Swave Salmiac Liquorice Slim Strong kommer från den svenska tillverkaren Swedish Match. Portionen har nikotinstyrka 3/4, vilket definieras som en stark styrka. Nikotinpåsarna har smak av lakrits och salmiak.  339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Swave Cuba Libre
Swave Cuba Libre Swave (1) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Swave Mixed Fruits Mini
Swave Mixed Fruits Mini Swave Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Swave Rhubarb Smash Mini
Swave Rhubarb Smash Mini Swave (1) Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Swave Rhubarb Smash Slim
Swave Rhubarb Smash Slim Swave Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Swave Apple XO Slim
Swave Apple XO Slim Swave Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Swave Cloudberry Lemon Slim Strong
Swave Cloudberry Lemon Slim Strong Swave Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Swave Aviation Slim
Swave Aviation Slim Swave Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Nytt pris
Swave Fresh Orange Mini
Swave Fresh Orange Mini Swave Läs mer 339,90 kr (33,99 kr/st) Köp
Just nu visas 10 av 10 produkter

Swave - Nikotinpåsar från mikrofabriken i Roma

Swave presenterar en serie nikotinpåsar tillverkade i Roma på Gotland, skapade för att erbjuda olika smakprofiler och nikotinstyrkor. Varje enskild produkt framställs med noggrannhet i vår mikrofabrik, där vi strävar efter innovation genom att utforska nya smakkompositioner. Som en producent med fokus på småskalighet prioriterar vi användningen av högkvalitativa råvaror, med ett engagemang för hantverk och produktutveckling. 

Vad är Swave snus?

Swave nikotinpåsar är tobaksfritt snus som finns i olika smaker. Bland annat har en typ av Swave en Red Bull liknande smak. Smakalternativen har namn som får dig att tänka på drinkar och det slimmade formatet får smaken att hålla länge. Swaves tobaksfria snus ger en snabb leverans av nikotinet och en långvarig smak, utan att missfärga tänderna.

Sand under tårna och en ljummen havsbris i håret. Hela helgen ligger framför dig. 
Det är vad vi kallar ett Swave moment!


Swave smaker för alla

Swave tillhandahåller spännande smaker och hos oss kan du köpa Swave i stock såväl som enstaka dosor. Swave Red Surfer påminner om energidryck, medan Daiquiri har en stark smak av melon med en touch av päron. Smakerna vi tillhandahåller är:


Vad kostar Swave nikotinpåsar?

När det kommer till Swave och pris beror kostnaden per dosa på hur stor förpackning du väljer. Hos oss kan du köpa enstaka dosor, fempack eller en hel stock med tio dosor. Priset blir i regel lägre ju större förpackning du väljer. Det gäller oavsett om du väljer Swave Cuba Libre eller något annat smakalternativ.


Nikotinhalt i Swave snus

Swave nikotinhalt ligger på 10,6 mg/g för alla i slim-format, medan minivarianterna ligger på 7 mg/g. Till exempel Swave Daquiri är en av smakerna som både finns i mini och slim. Mini är mindre portioner som är mer diskreta, men även slim ligger bra under läppen. Alla produkter från varumärket tillverkas på Gotland.