• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Swave Red Surfer Slim

Swave Red Surfer Slim

Swave Red Surfer Slim all white snus är en unik produkt med smak av ananas. Det är en lång, tunn prill som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för mindre rinnghet.
  • 1 dosa 32,39 kr
  • 5-pack (29,40 kr/st) 146,99 kr
  • 10-pack (27,39 kr/st) 273,90 kr
273,90 kr
-
+

Detaljerad information om Swave Red Surfer Slim

Nikotinpåsarna Swave Red Surfer är helt fria från tobak och är i stället tillverkade av växtfiber. Nikotin och smakämnen blir därefter tillsatta senare. Bakom de tobaksfria nikotinpåsarna ligger det svenska bolaget Gotlandssnus.

Swave Red Surfer smak

Precis vad namnet på produkten avslöjar är Red Surfers smak inspirerad av havets vågor med aromer av söt anana, toner av citrus och kryddig vanilj. Produkten kommer dessutom i avlånga och tunna påsar för en komfortabel passform under läppen. De vita påsarna är torra på ytan, men det fuktiga innehållet gör smaken mer tydlig och att prillan rinner mindre.

Swave snus styrka

Nikotinhalten i de vita påsarna är 13,25 mg/g vilket gör det här till en stark nikotinprodukt. Dosan innehåller 20 stycken portioner och är dessutom utrustad med ett stort lock som påsarna kan läggas i efter användning.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Swave
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,25 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp All White Portion Slim
Format Slim
Producent Gotlandssnus
(1) recensioner
Recensioner för Swave Red Surfer Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Såå gott

Jennie, 6 december 2021

En ny favorit. Jisses vilken god smak! Och den håller förvånansvärt länge