• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
Swave Green Mintini Slim All White

Swave Green Mintini Slim

Swave Green Mintini Slim all white snus är en lång smal nikotinpåse som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll som gör att den rinner mindre. Den har smaken av Wintergreen Slim med inslag av mynta och mint.
  • 1 dosa 43,99 kr
  • 5-pack (29,80 kr/st) 149,00 kr
  • 10-pack (29,80 kr/st) 298,00 kr
149,00 kr
-
+

Detaljerad information om Swave Green Mintini Slim

Nikotinpåsen Swave Green Mintini erbjuder en tydlig och stark smak av vintergröna med inslag av mint och mynta. Det är dessutom en nikotinprodukt som är helt tobaksfri och är i stället tillverkad av växtmaterial. Smakämnen och nikotin blir tillsatta i efterhand och produkten är tillverkad av det svenska företaget Gotlandssnus.

Slimmad passform

De helvita nikotinpåsarna kommer i slimmade och avlånga påsar för en behaglig passform under läppen. Swave Mintini är dessutom torr på ytan men har ett fuktigt innehåll vilket gör att den rinner mindre och utsöndrar smak under längre tid.

Stark nikotinstyrka

Swave snus Green Mintini har en nikotinhalt på 13,25 mg/g vilket därför ger produkten en trea på en fyrgradig skala i styrka. Det gör nikotinpåsen till stark. Inuti varje dosa finns 20 nikotinpåsar som väger 16 gram totalt och 0,8 gram per portion. Samtliga dosor är också utrustade med ett diskret lock du kan lägga den använda prillan i.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Swave
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 13,25 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent Gotlandssnus