• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Lyft Liquorice Strong Slim All White Portion

Lyft Liquorice Strong Slim All White Portion

LYFT Liquorice Strong Slim All White är ett helvitt snus med en intensiv smak av lakrits. Smaken är en blandning av lakrits, anis och subtila inslag av kola. LYFT Strong innehåller en högre nikotinhalt än vanligt på hela 14mg/g. Portionerna är Slim All White portion vilket ger dig smala kritvita portionspåsar helt utan tobak! Nikotinhalt: 14mg/g Innhåll/dosa: 16,8g

OBS: Produkten ersätts av Velo Liquorice Slim
Läs mer om namnbytet här

  • 1 dosa 34,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Lyft Liquorice Strong Slim All White Portion

LYFT Liquorice Strong är ett starkt helvitt snus med en härlig klassisk smak av lakrits med inslag av anis salmiak och kola! LYFT är helvitt snus utan tobak fast med den klassiska smaken och nikotinet intakt. Nikotinet är utvunnet naturligt från vanlig snustobak och tillsätts till växtfiber för att ge mjuka naturliga prillor. Antal portioner/dosa: 24stVikt per portion: 0,7g Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke LYFT
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 14,7 g
Snustyp Slim All White Stark
Format Slim
Producent BAT