• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
VID Salty Liquorice

VID Liqourice Tar

VID erbjuder produkten VID Liquorice Tar med smaker av saltlakrits och kommer i ett slim-format. Denna vitt snus-produkt innehåller 18 portioner per dosa och klassificeras som stark.

  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (29,98 kr/st) 149,90 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
149,90 kr
-
+

Information om VID Liqourice Tar

VID Liquorice Tar är en produkt från Kurbits Snus AB inom kategorin vitt snus. Det är en slim-format produkt som inte innehåller tobak men innehåller nikotin. Styrkan för denna produkt är definierad som stark. 

Smak, Styrka och Format för VID Liquorice Tar

VID Liquorice Tar är en slim-formad vitt snus som har smaker av lakrits och salt. Denna produkt tillhör kategorin stark med en nikotinhalt på 6,7 mg/portion och 12 mg/g.

Fakta om VID Liquorice Tar:

  • Produktkategori: Vitt snus
  • Smaker den erbjuder: Lakrits, Salt
  • Produktens styrka: Stark
  • Nikotinhalten: 6,7 mg/portion
  • Antal prillor per dosa: 18

Mer information om VID

VID är ett varumärke tillhörande Kurbits Snus AB, kända för deras innovation och miljöansvar inom tillverkning av tobaksfria nikotinprodukter. De erbjuder ett brett sortiment av produkter med olika smaker och nikotinhalter, producerade genom en CO2-neutral process.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6,7 mg/portion
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 18
Vikt per portion (gram) 0,6 g
Lanseringsdatum 2022-10-03
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), vatten, växtfibrer, förtjockningsmedel (E401), aromer, stabiliseringsmedel (E415), salt, salmiak, surhetsreglerande medel (E501), nikotin.
Producent Kurbits Snus AB
(1) recensioner
Recensioner för VID Liqourice Tar

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

God men tam

Petra, 28 oktober 2022

Lukten är klockren och själva konsistensen lika så. Smaken i början är klockren sån lakrits som jag gillar. Tyvärr avtar smaken ganska snabbt. Trots detta en fin snus.