• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
VID Salty Liquorice

VID Liqourice Tar

All White produkten VID Liqourice Tar (Salty Liquorice) Slim Strong All White Portion har smak av saltlakrits. Samtidigt har den här vita portionspåsen en nikotinhalt på 12 mg/g och levereras i en slimmad diskret nikotinpåse.


  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (32,00 kr/st) 159,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om VID Liqourice Tar

Nikotinpåsarna i VID Liquorice Tar Slim Strong All White Portion har smak av saltlakrits. Den här lilla nikotinpåsen har en relativt stark nikotinhalt samtidigt som den är helt fri från tobak.

  • Varumärke: VID
  • Smak: Saltlakrits
  • Format: Slim
  • Nikotinhalt: 12 mg/g

Nikotinstyrka i VID Liquorice Tar

Den här All White prillan har styrka på 3/5 pluppar med en nikotinhalt på 12 mg/g. Passar följaktligen dig som föredrar lite högre nikotinhalt i din All White påse. VID Liquorice Tar är helt fri från tobak.

Om VID

VID nikotinpåsar tillverkas av Kurbits Snus AB som har sitt fokus i smaksättningar mer är nikotinstyrkor. Produkterna från VID är tobaksfria.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 18
Producent Kurbits Snus AB
(1) recensioner
Recensioner för VID Liqourice Tar

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

God men tam

Petra, 28 oktober 2022

Lukten är klockren och själva konsistensen lika så. Smaken i början är klockren sån lakrits som jag gillar. Tyvärr avtar smaken ganska snabbt. Trots detta en fin snus.