• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
VID Fresh Cola

VID Cola Sour

VID Cola Sour (Fresh Cola) är en kombination av klassisk colasmak och mint.

  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (32,00 kr/st) 159,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om VID Cola Sour

Nikotinpåsen VID Fresh Cola All White har en smak av cola med toner av söt mint. Det här är ett vitt colasnus utan tobak och är i stället tillverkat av växtbaserat material. Därefter är smakämnen och nikotinextrakt tillsatta. Prillan är dessutom avlång och slimmad vilket ger en bekväm passform under läppen.

Nikotinstyrka VID Cola

Prillan har en nikotinstyrka på 12 mg/g per portion och det gör det här till ett mellanstarkt tobaksfritt snus med styrka 2 på en femgradig skala. Alltså en All White-produkt för dig som tycker om nikotinpåsar med normal intensitet. Dosan innehåller 12 gram och du får totalt 18 portioner. Du kan köpa enstaka dosor VID Cola, men även som stock och storpack om du så önskar. Bakom varumärket VID står den svenska tillverkaren Kurbits Snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak cola
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 18
Producent Kurbits Snus AB
(1) recensioner
Recensioner för VID Cola Sour

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

God

Petra, 12 september 2022

Doften är klockren Cola som den ska vara. Smaken i början är bra men avtar ganska så snabbt. Något torr i konsistensen. Annars bra.