• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Skruf Super White Slim Nordic 4

Skruf Superwhite No.58 Nordic Liquorice Xtra Strong

Skruf Superwhite No.58 Nordic Liquorice Xtra Strong har en smakkombination av salmiak och anis. Skruf Superwhite No.58 Nordic Liquorice är den starkaste av Nordic serien och har en nikotinhalt på 18mg nikotin per gram. Portionerna är långa och smala för en mer bekväm och diskret passform. Levereras i 5-pack eller dosa.

  • 1 dosa 44,59 kr
  • 5-pack (41,60 kr/st) 207,99 kr
  • 10-pack (39,59 kr/st) 395,90 kr
395,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Skruf Superwhite No.58 Nordic Liquorice Xtra Strong

Skruf Superwhite nikotinpåsar är helt tobaksfria! Kommer med prillor som håller sig vita och är torra på utsidan för att ge en längre snusupplevelse och fördela den söta smaken över en längre tid. Skruf Super White innehåller inga sötnings eller blekningsmedel.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 18 mg/g
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 17,3 g
Snustyp All white
Format Slim
Producent Skruf Snus
(1) recensioner
Recensioner för Skruf Superwhite No.58 Nordic Liquorice Xtra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Nja...

Wirre, 17 maj 2023

Väldigt god smak, Lakrits men tyvärr lite klen för mig, halvbra Nico kick men jag gillar inte dessa slimmade påsarna därför kör jag SKRUF#6 hellre för de har de Normal stora påsarna, och 20 mg Nic. Men denna är ok om man vill ha Slim påsar och mindre Nico kick!! Tips på en mycket bättre snus med normalstora påsar är ACE COSMIC, helt perfekt i smak styrka å storlek😘