• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Skruf Super White Slim Frozen Shot 4

Skruf Superwhite No.60 Frozen Mint Superslim Xtra Strong

Skruf Superwhite No.60 Frozen Mint Superslim Xtra Strong är en del av Skruf Super White-serien och har en mint-smak. Denna extra starka produkt har ett superslimmat format och det innehåller 26 portioner per förpackning.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
  • 30-pack (36,50 kr/st) 1.094,90 kr
379,90 kr
-
+

Information om Skruf Superwhite No.60 Frozen Mint Superslim Xtra Strong

Skruf Superwhite No.60 Frozen Mint Superslim Xtra Strong är en vit snusvariant från tillverkaren Skruf Snus. Denna produkt är en del av Skruf Super White-serien och klassificeras som 'All White Portion'. Formatet kommer som superslim, vilket resulterar i en mer reducerad prilla jämfört med konventionella format. Produkten innehåller inte tobak, men innehar nikotin. Det är ett alternativ för de som söker ett snus med nikotin men utan tobak.

Om Skruf Superwhite No.60 Frozen Mint Superslim Xtra Strong

Skruf Superwhite No.60 Frozen Mint Superslim Xtra Strong är en vit snusprodukt som har en mintsmak. Styrkan för denna produkt ligger på nivån 'Extra Strong', vilket indikerar en högre nikotinhalt. Nikotinhalten per portion är 8 mg, medan det totala nikotininnehållet per gram når upp till 15 mg.

Fakta om Skruf Superwhite No.60 Frozen Mint Superslim Xtra Strong:

  • Kategori: Vitt snus
  • Smak: Mint
  • Styrka: Extra starkt
  • Nikotinstyrka: 8 Mg/portion
  • Antal prillor per förpackning: 26

Information om Skruf Super White

Skruf Super White betecknar en samling vit snusprodukter tillverkade av Skruf Snus. Serien inkluderar olika karaktärer och styrkegrader för att tillgodose en rad olika preferenser. Skruf Super White-seriens ambition är att erbjuda produkter för de som söker ett alternativ till snus med nikotinhalten men utan tobak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf Super White
Produkttyp vitt snus
Vikt 0.034
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 8 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 14,6 g
Format Superslim
Antal portioner/förpackning 26
Vikt per portion (gram) 0,6 g
Lanseringsdatum 2019-10-24
Ingredienser Vatten, Växtfiber, Fuktighetsbevarande medel(E422/E1520), Smakförstärkare(koksalt), Nikotin, Aromer, Salmiak, Surhetsreglerande medel(500)
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för Skruf Superwhite No.60 Frozen Mint Superslim Xtra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.