• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
VID Violet Velvet

VID Violet Velvet

VID Violet Velvet är den senaste medlemmen i VID familjen! Den har en smak av sötlakrits samt viol och har en stark nikotinhalt.

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod så kan vikt variera samt nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 33,99 kr
  • 5-pack (31,00 kr/st) 154,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
289,90 kr
-
+

Detaljerad information om VID Violet Velvet

Produkten VID Violet Velvet har smak av sötlakrits i kombination med viol. Nikotinpåsarna är ett nytt tillskott i VID:s sortiment. Det här är ett vitt snus utan tobak som dessutom har en relativt hög nikotinstyrka på 12 milligram per gram.

VID Violet Velvet i slimmat format

När du väljer violsnus från VID är påsarna i ett slimmat format för en diskret upplevelse. De ligger därmed bekvämt under läppen och har även en torr yta för låg rinnighet. Både smaken och nikotinet släpps ut fort, och effekten varar länge.

Köp violsnus hos Nettotobak

Här på Nettotobak hittar du VID Violet Velvet i enstaka dosor såväl som i fem- och tiopack. Varje dosa innehåller 20 vita nikotinpåsar. Dosorna har dessutom en snygg lila design.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp all white portion
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent Kurbits Snus AB
(0)
Recensioner för VID Violet Velvet

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.