• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Klint Liquorice Slim All White 12Mg

Klint Liquorice Slim Strong

Klint Liquorice Strong bjuder på en ordentlig saltexplosion av söt lakrits som mynnar ut i en smått bitter ton av välbehag.
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279,00 kr
279,00 kr
-
+

Detaljerad information om Klint Liquorice Slim Strong

Klint Liquorice Strong erbjuder dig god smak av både söt och salt lakrits. Klint lakrits kommer som vita prillor. Tack vare utformningen behöver du heller inte oroa dig för att få missfärgade tänder som när du snusar andra sorter.

Klint Liquorice Strong

Är det så att du tycker om det här snuset kan du se fler smaker från Klint här. De erbjuder nämligen vitt snus utan tobak av god kvalitet i en diskret passform. Klint snus med smak av lakrits innehåller 12 mg/g av nikotin. Detta är en något högre mängd än majoriteten av de sorter som Klint tillverkat.

Styrka 3

Gillar du starka nikotinpåsar är detta något för dig. En prilla består nämligen av mer nikotin än andra snussorter. Klint Liquorice Slim Strong erbjuder dig nikotinpåsar i styrka 3. Dessutom ger Klint nikotinpåsar dig en säker nikotinleverans och du får en lagom utsöndring när du har en prilla under läppen.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp Slim All White Strong
Format Slim
Producent Habit Factory In Sweden AB
(1) recensioner
Recensioner för Klint Liquorice Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Köpare

Sonja, 17 mars 2021

För alla Lakrits älskare, bästa jag testat hittills samt rekommenderar starkt.