• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Islay Whisky Snus Lössnus

Islay Whisky Snus Lössnus

Islay Whisky Lös  är utan tvekan en av de mest exlusiva snus märkena, nu finns den även som lös. Tobaken som används i detta snus har svettats i värmerum istället för att pastöriseras vilket resulterar i en renare/tydligare smak. Snuset levereras i en väldig elegant metall dosa där varje dosa har en specifik nummer. Ett måste för finsmakaren/samlare. 50g/Dosa
  • 1 dosa 67,99 kr
  • 10-pack (61,99 kr/st) 619,90 kr
619,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Islay Whisky Snus Lössnus

Islay Whisky Lös är utan tvekan en av de mest exlusiva snus märkena, nu finns den även som lös. Tobaken som används i detta snus har svettats i värmerum istället för att pastöriseras vilket resulterar i en renare/tydligare smak. Snuset levereras i en väldig elegant metall dosa där varje dosa har en specifik nummer. Ett måste för finsmakaren/samlare. 50g/Dosa Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Islay Whiskey Snus
Vikt 0.7756
Kornighet Medel
Producent GN Tobacco
(42) recensioner
Recensioner för Islay Whisky Snus Lössnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Underbart

Peter, 18 april 2021

Kanon snus bara njuter

mustigt å gott

kent gällstedt, 13 mars 2021

riktigt välsmakande, påminner om grov MEN det hade blivit 5 solar om det öven varit lika grovt som grov. Trots det höga priset blir det en stock av Islay, bra med hållbar plåtdosa, ett kvalitetssnus utöver det vanliga.

Gottis

Vin-Pelle, 10 januari 2021

Ett gott snus det här, men drömmen vore om det kom ett snus med vinsmak

Ok

Whiskey-Bosse, 10 januari 2021

Helt okey snus men tyvärr för lite whiskeysmak i mitt tycke, men man kan ju alltid spetsa den lite själv

Plast

Stefan, 2 januari 2021

Det är plast dosor inte metal

Visa fler omdömen