• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

AMP koffeinpåsar

Varumärket AMP är ett nytt märke på marknaden som tillhandahåller nikotinfria koffeinpåsar. De vita portionerna finns i olika smaker, bland annat med olika typer av mint och frukt.

Det här helvita koffeinsnuset från AMP innehåller varken tobak eller nikotin. Istället innehåller dem koffein och består av fyllnadsmaterial och smakämnen i form av aromer.
Nyhet
AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffeinsnus
AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffeinsnus AMP Läs mer

AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffeinsnus är en nikotinfri snus under varumärket AMP. Produkten har en smak av mango och passionfrukt. Den har ett slim-format och innehåller 10 prillor per dosa. Nikotinhalten är 0 mg/g och den klassificeras som ett nikotinfritt vitt snus. Produkten kommer i en återförslutningsbar påse.

199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Nyhet
AMP Peppermint 100mg Koffeinsnus
AMP Peppermint 100mg Koffeinsnus AMP Läs mer

AMP Peppermint 100mg Koffeinsnus från varumärket AMP har smak av pepparmint och klassificeras som nikotinfri. Detta snus kommer i slim-format och innehåller 10 prillor per förpackning. Påsen är återförslutningsbar, vilket gör att du kan behålla produkten fräsch och redo att användas igen.

199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Egenskaper för AMP koffeinsnus

  • Prillor tillverkade av växtfibern cellulosa
  • Innehåller koffein
  • Helvit portion som finns i flera olika smaker
  • Snus fritt från både tobak och nikotin

AMP nikotinfria påsar

De nikotinfria koffeinpåsarna från AMP finns hos oss i flera olika smaker. Vi säljer smakerna Spearmint, Mango & Passionfruit, Peppermint och Honey & Eucalyptus. Smaksättningarna finns tillsatta i fyllnadsmaterialet i form av aromer.


Helvita portioner av växtfiber

Eftersom de här helvita portionerna innehåller vare sig tobak eller nikotin har de istället en fyllning av växtfiber. Prillorna innehåller även vatten och smaksättning. Precis som andra helvita portioner har AMP prillor en torr yta och ett fuktigt innehåll.


Mer om AMP

Varumärket AMP tillverkas av BAT, Brittish American Tobacco. Det är ett nytt varumärke med koffeinsnus som även är fria från nikotin. AMP portion finns tillgänglig i flera olika smaker.