• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

AMP koffeinpåsar

Varumärket AMP är ett nytt märke på marknaden som tillhandahåller nikotinfria koffeinpåsar. De vita portionerna finns i olika smaker, bland annat med olika typer av mint och frukt.

Det här helvita koffeinsnuset från AMP innehåller varken tobak eller nikotin. Istället innehåller dem koffein och består av fyllnadsmaterial och smakämnen i form av aromer.
AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffein påsar AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffein påsar AMP Läs mer

AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffein påsar är en nikotinfria prillor under varumärket AMP. Produkten har en smak av mango och passionfrukt. Den har ett slim-format och innehåller 10 prillor per dosa. Koffeinhalten är 60 mg/g och den klassificeras som ett koffeinsnus. Produkten kommer i en återförslutningsbar påse.

199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
AMP Honey & Eucalyptus 100mg Koffein påsar AMP Honey & Eucalyptus 100mg Koffein påsar AMP Läs mer

AMP Honey & Eucalyptus 100mg Koffein påsar är en produkt från AMP som har en smak av honung och eukalyptus. Produkten är nikotinfri, presenterad i slim-format och innehåller 10 portioner per förpackning. Påsen är återförslutningsbar, vilket gör att du kan behålla produkten fräsch och redo att användas igen.

199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
AMP Peppermint 100mg Koffein påsar AMP Peppermint 100mg Koffein påsar AMP (1) Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
AMP Spearmint 40mg Koffein påsar AMP Spearmint 40mg Koffein påsar AMP Läs mer 199,90 kr (19,99 kr/st) Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Egenskaper för AMP koffeinsnus

  • Prillor tillverkade av växtfibern cellulosa
  • Innehåller koffein
  • Helvit portion som finns i flera olika smaker
  • Snus fritt från både tobak och nikotin

AMP nikotinfria påsar

De nikotinfria koffeinpåsarna från AMP finns hos oss i flera olika smaker. Vi säljer smakerna Spearmint, Mango & Passionfruit, Peppermint och Honey & Eucalyptus. Smaksättningarna finns tillsatta i fyllnadsmaterialet i form av aromer.


Helvita portioner av växtfiber

Eftersom de här helvita portionerna innehåller vare sig tobak eller nikotin har de istället en fyllning av växtfiber. Prillorna innehåller även vatten och smaksättning. Precis som andra helvita portioner har AMP prillor en torr yta och ett fuktigt innehåll.


Mer om AMP

Varumärket AMP tillverkas av BAT, Brittish American Tobacco. Det är ett nytt varumärke med koffeinsnus som även är fria från nikotin. AMP portion finns tillgänglig i flera olika smaker.