• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Jakobssons Mint Strong
Jakobssons Mint Strong
Jakobssons Mint Strong
Jakobssons Mint Strong
Jakobssons Mint Strong
Jakobssons Mint Strong
Jakobssons Mint Strong

Jakobssons Mint Strong

Jakobsson's Mint Strong är ett friskt och fräscht snus från Jakobssons på Gotland. Snuset är smaksatt med en klar smaksättning av pepparmint. Dock så finner man även en viss örtighet" i snuset med en touch av sötma. Prillorna är välfyllda original prillor. Ett populärt format på prillan som ger en snabb smakrelease!"
  • 1 dosa 47,99 kr
  • 10-pack (41,99 kr/st) 419,90 kr
419,90 kr
-
+

Detaljerad information om Jakobssons Mint Strong

Jakobsson's Mint Strong är ett friskt och fräscht snus från Jakobssons på Gotland. Snuset är smaksatt med en klar smaksättning av pepparmint.Dock så finner man även en viss örtighet" i snuset med en touch av sötma. Prillorna är välfyllda original prillor. Ett populärt format på prillan som ger en snabb smakrelease! Innehåll: Tobak Vatten Aromer Fuktbevarande medel (E1520) salt surhetsreglerande medel (E500) sötningsmedel (E954). Nikotinhalt: 14% Vikt/dosa: 20g Prillor/dosa: 20st "
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Jakobssons
Produkttyp original portion
Vikt 0.3704
Nikotinstyrka Stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 20 g
Snustyp Stark Portion
Format Normal
Producent Gotlandssnus
(2) recensioner
Recensioner för Jakobssons Mint Strong

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

ERBJUDANDE: Köp 3 stockar betala 149kr/stock. ( max 1 köp/kund

Michael, 10 februari 2019

enligt mig blir det 450 i runda slängar men fick betala över 1000 iaf ? Kompensation är nog på sin plats. för övrigt så är det det godaste snuset jag haft under läppen.

God - trots att jag inte gillar mint....

Karin Charlotte B, 21 december 2018

Jag har testat massor med olika mintsnus för jag VILL gilla mintsnusen - jag gillar ju mint. Men har aldrig hittat någon som jag kan ha i truten mer än 5 minuter utan att det börjar smaka illa. Denna är dock bra! Jag kommer inte köpa den igen, jag har gett upp mint nu. Men om jag skulle snusa mint så skulle det absollut bli denna!