• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

Hicaff

Hicaff tillhandahåller prillor som innehåller koffein istället för nikotin och tobak. Microzero AB är det svenska företaget som ligger bakom varumärket.Hicaff är ett märke som kom ut på marknaden 2023. Deras prillor är helt vita och har ett slimmat format.

Nytt pris 5-PACK
Hicaff Classic Cola Nikotinfritt Snus
Hicaff Classic Cola Nikotinfritt Snus Hicaff Läs mer

Hicaff Classic Cola Nikotinfritt Snus från varumärket Hicaff har en distinkt cola karaktär. Varan är definierad som nikotinfri och har slim formgivning. Varje burk innehåller 20 portioner, vilket är skäligt för de som föredrar nikotinfria varor.

99,00 kr (19,80 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
Hicaff Fresh Mint Nikotinfritt Snus
Hicaff Fresh Mint Nikotinfritt Snus Hicaff Läs mer

Hicaff Mint Snus utan Nikotin är en produkt med smak av mint från varumärket Hicaff. Styrkan är definierad som nikotinfri och den kommer i slim-format. Varje dosa innehåller 20 portioner. Den är en produkt utan nikotin, vilket gör det till ett alternativ för dem som söker ett alternativ utan tobak och nikotin.

99,00 kr (19,80 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus
Hicaff Energy Rush Nikotinfritt Snus Hicaff Läs mer 99,00 kr (19,80 kr/st) Köp
Just nu visas 3 av 3 produkter

Prillor med koffein

Hicaff nikotinfritt finns i smakerna:

  • Energy Rush
  • Classic Cola
  • Fresh Mint

Nikotinfria portioner

Alla portionspåsar från Hicaff är fria från nikotin och de innehåller inte heller någon tobak. Prillorna består istället av växtfiber och de har en torr yta och fuktigt innehåll, samt tillsatta smakämnen.


Varierande smaker

Smakerna som Hicaff tillhandahåller är bland annat cola- och mintsmak, då under namnen Classic Cola och Fresh Mint. Varianten Energy Rush innehåller bland annat taurin. Alla smaker består dessutom av koffein.


Hicaff i dosa och stock

På Nettotobak tillhandahåller vi prillor från Hicaff i både styckvisa dosor och hela stockar. Dosans lock har ett förvaringsutrymme där använda portioner kan förvaras. Tillverkaren Microzero AB har egna fabriker i Göteborg där produkterna tillverkas.