• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
ZONE X Cold Blast Slim Strong

ZONE X Cold Blast Slim Strong

  • 1 dosa 28,09 kr
  • 5-pack (25,20 kr/st) 125,99 kr
  • 10-pack (23,09 kr/st) 230,90 kr
230,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZONE X Cold Blast Slim Strong

ZONE X Cold Blast Slim Strong

Starka nikotinpåsar med en smakkombination av pepparmint, mentol och mynta med viss sötma. Påsarna kommer i formatet slim för en diskret passform under läppen. ZONE X Cold Blast Slim Strong är dessutom helt fri från tobak. Basen i påsarna är istället gjord på växtfibrer där nikotinet är tillsatt i efterhand.

ZONE X Cold Blast styrka

Cold Blast snus All White nikotinpåsar har en nikotinhalt på 14 milligram nikotin per gram. Smaken finns även i en starkare variant, ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong, som har en nikotinhalt på 16 milligram nikotin per gram. Alla nikotinpåsar har nikotinstyrkan angivet på locket i form av pluppar.

ZONE X Cold Blast dosor

Varje dosa innehåller 24 portioner och på locket finns det även ett extra fack som använda påsar kan bli förvarade i. Du kan välja mellan att köpa en dosa, ett fem-pack eller ett tio-pack samt även ett pack med 30 stycken dosor.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZONE X
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 15,4 g
Snustyp Slim All White Strong
Format Slim
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för ZONE X Cold Blast Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.