• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
ZONE X Berry Fresh Slim Normal

ZONE X Berry Fresh Slim Normal

ZONE X Berry Fresh Slim Normal har en något sötare smak än de övriga varianterna från ZONE X. Prillorna har smak av svarta vinbär och spår av mynta.
  • 1 dosa 28,09 kr
  • 5-pack (25,20 kr/st) 125,99 kr
  • 10-pack (23,09 kr/st) 230,90 kr
  • 30-pack (21,60 kr/st) 647,90 kr
230,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZONE X Berry Fresh Slim Normal

Zone X Berry Fresh är ett tobaksfritt snus med bärsmak. Den här sorten har en något sötare smak än övriga varianter. Nikotinpåsarna smakar svarta vinbär i kombination med mynta. De innehåller dessutom växtfibrer som gör att de är extra mjuka under läppen. Tack vare att nikotinpåsarna inte innehåller någon form av tobak missfärgar inte heller produkten tänderna.

Zone X snus i styrka 2

Nikotinpåsarna i Berry Fresh är medelstarka och har två pluppar. Dessutom utsöndrar de nikotin under en längre tid samt med en diskret användning under läppen.

Zone X berry fresh vitt snus

Nikotinpåsarna kommer i en rund dosa med 20 stycken portioner i varje. De innehåller 7 milligram nikotin per gram och varje förpackning innehåller 15,4 gram produkt. Hos oss kan du köpa nikotinpåsarna i singelpack, 5-pack samt 10-pack, utifrån vad du själv önskar.

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZONE X
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 7 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 15,4 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent Skruf Snus
(0)
Recensioner för ZONE X Berry Fresh Slim Normal

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.