• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
VOLT Red Swirl Slim All White

VOLT Red Swirl

VOLT Red Swirl Slim har en smak av jordgubb vanilj, samt gröna stråk av mynta. Red Swirl kommer i slim format och har en normal nikotinstyrka.
  • 1 dosa 31,99 kr
  • 5-pack (29,00 kr/st) 144,99 kr
  • 10-pack (26,99 kr/st) 269,90 kr
269,90 kr
-
+

Detaljerad information om VOLT Red Swirl

I VOLT jordgubb hittar du en nikotinhalt på 4 milligram per gram vilket ger prillorna styrka 1. För att ge dig en god passform är nikotinpåsarna tillverkade i formatet slim. Formatet gör dessutom så att prillorna sitter diskret under läppen när du använder dem. Varje dosa innehåller totalt 21 nikotinpåsar vilket är 14,7 gram totalt. Det innebär att en portion består av 0,7 gram.

VOLT Red Swirl smakkombination

Som användare av VOLT Strawberry får du smaken av jordgubb. I den här varianten av nikotinpåsar har varumärket valt att blanda jordgubbar med vanilj samt en underton av mynta.

VOLT snus

Swedish Match är det företag som står bakom det relativt nya varumärket VOLT. I deras sortiment hittar du all white-nikotinpåsar som är helt fria från tobak. VOLT har dessutom blivit välkända för att skapa nya smaker vilket detta jordgubbssnus är ett gott exempel på.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VOLT
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Smak bär
Innehåll/förpackning 14,7 g
Snustyp All White
Format Slim
Producent Swedish Match
(1) recensioner
Recensioner för VOLT Red Swirl

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Fräscht smak

Stamatios, 4 juni 2023

En av dem godaste smakerna som Volt har tillverkat