• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
XR Catch Hallon Lakrits
XR Catch Hallon Lakrits
XR Catch Hallon Lakrits
XR Catch Hallon Lakrits
XR Catch Hallon Lakrits

XR Catch Hallon Lakrits

XR Catch Hallon Lakrits är ett vitt portionssnus i slimmade portioner med en smak av saltlakrits och hallon. Prillornas torra yta bidrar till mindre rinnighet.
  • 1 dosa 38,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
  • 30-pack (32,16 kr/st) 964,90 kr
329,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Information om XR Catch Hallon Lakrits

XR Catch Hallon Lakrits White Portion

XR Hallon Lakrits har uppdaterat sin dosa men innehållet är fortfarande samma enlighet med den föregående versionen har XR Catch Hallon Lakrits fortfarande samma nikotinhalt på 8,5 mg/g.

Hallon Lakrits Snus

XR Raspberry Licorice kombinerar smaken från hallon med en salt smak av lakrits. Portionerna i XR Hallon Lakrits är vita och i slim-format. Dessutom är portionerna utformade för att rinna mindre. XR Hallon Lakrits produceras av Swedish Match och innehåller 20st prillor.

Klicka här för alla XR snus

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XR
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8,5 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6,8 mg/portion
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 16 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Ingredienser Tobak, vatten, salt, växtfiber, surhetsreglerande medel (E500), aromer, fuktighetsbevarande medel (E1520), lakrits
Producent Swedish Match