• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
11-pack
Xr Catch Hallon Lakrits White Portionssnus

XR Catch Hallon Lakrits

XR Catch Hallon Lakrits gifter hallons söta smak med lakrits salta. Resultatet är en balanserad smakupplevelse som rinner mindre och smakar längre. OBS:  Ny design - samma innehåll.
  • 1 dosa 35,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 11-pack (27,26 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om XR Catch Hallon Lakrits

XR Catch Hallon Lakrits White Portion

Favoriten XR Hallon Lakrits är här i ny design. Innehållet i snuset är exakt som förut. Skillnaden är den färgstarka dosan som nu verkligen för dina tankar till hallon och lakrits. I enlighet med den föregående versionen har XR Catch Hallon Lakrits fortfarande samma nikotinhalt på 8,5 mg/g.

Prova Hallon Lakrits Snus

Om du är ute efter ett snus som för dina tankar till lördagsmys kan Catch XR Hallon Lakrits vara snuset du letar efter. XR Raspberry Licorice kombinerar den söta smaken från hallon med den salta smaken från lakrits. Faktum är att denna kombination kommer att ge dig en balanserad smakupplevelse.

Portionerna i XR Hallon Lakrits är vita och samtidigt i slim-format vilket gör att de passar bekvämt under din läpp. Dessutom är portionerna utformade för att rinna mindre och samtidigt ge dig en långvarig smak. XR Catch Hallon Lakrits White Portionssnus är snuset för dig som vill ha den kombinerade smaken av hallon och lakrits.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Xrange
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8,5 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp Slim White Portion
Format Slim
Producent Swedish Match