• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
Swave Tropic Spritz All White

Swave Tropic Spritz

Swave Tropic Spritz All White Portion är en helt tobaksfri nikotinpåse med en söt och tropisk smak utav ananas. Produkten innehåller ingen tobak utan är helt framtagen med växtfibrer och fyllnadsmedel som ger portionspåsarna en mjuk känsla under läppen. Portionerna är slimmade och kommer i ett helt nytt vitt format som levererar snabb smak och nikotin men rinner mycket mindre!
  • 1 dosa 43,99 kr
  • 5-pack (29,80 kr/st) 149,00 kr
  • 10-pack (29,80 kr/st) 298,00 kr
149,00 kr
-
+

Detaljerad information om Swave Tropic Spritz

De vita nikotinpåsarna är tillverkade av det svenska bolaget Gotlandssnus och är helt fria från tobak. I stället är prillan framtagen med växtfibrer och tillsätts därefter med smakämnen och nikotin.

Swave Tropic Spritz smak

Inspirerad från Hawaii är nikotinpåsen ett ananas-snus med tydliga förnimmelser av tropiska frukter. Produkten innehåller ingen tobak och prillan är dessutom avlång och slimmad för en mjuk och behaglig passform under läppen. Därtill är påsen torr på utsidan, men fuktig på insidan, vilket ger en prilla som rinner mindre och där den fruktiga smaken håller i under en längre tid.

Swave snus styrka

Den tobaksfria produkten har en nikotinhalt på 13,25 mg/g och har en trea på en styrkeskala upp till fyra. Det gör Swave Tropic Spritz till ett starkt vitt snus. Dosan innehåller 20 stycken portioner och är dessutom rustad med ett stort lock där du kan lägga den använda prillan.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Swave
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,25 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 16 g
Snustyp All White Portion Slim
Format Slim
Producent Gotlandssnus