• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Swave Daiquiri Mini

Swave Daiquiri Mini

Swave Daiquiri Mini All White är helt vita påsar och kommer i en melonsmak med en antydan till päron, och de är torra på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet. 
  • 1 dosa 32,39 kr
  • 5-pack (29,40 kr/st) 146,99 kr
  • 10-pack (27,39 kr/st) 273,90 kr
273,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Swave Daiquiri Mini

Nikotinpåsarna Swave Daiquiri Mini är i miniformat och gör det möjligt för dig att ha dem under läppen utan att de syns, för diskret snusning. Ytan är torr med låg rinnighet, medan insidan är fuktig. Nikotinhalten är klassad som stark på den här smaken av Mini Swave, med 13,25 mg/g.

Daiquiri-snus med god smak

Swave Daiquiri Mini har en smak av melon, samt en antydan av päron. Tack vare att nikotinpåsarna är torra håller smaken länge, samtidigt som det bidrar till ett långsamt utsläpp av nikotin. Daiquiri-snus från Swave finns också i ett slim-format, med samma nikotinstyrka och smak som i mini Swave.

Köp Swave Mini Daiquiri hos Nettotobak

Här på Nettotobak kan du köpa Swave Mini Daiquiri direkt på nätet. Välj mellan att beställa en eller fem dosor per gång, alternativt en stock med tio dosor. Fördelen med flerpack är att du vanligtvis får nikotinpåsarna till ett lägre styckpris.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Swave
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,25 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp All White Portion
Format mini
Producent Gotlandssnus
(0)
Recensioner för Swave Daiquiri Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.