• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
Swave Daiquiri Mini All White

Swave Daiquiri Mini

Swave Daiquiri Mini All White är helt vita påsar och kommer i en melonsmak med en antydan till päron, och de är torra på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet. 
  • 1 dosa 43,99 kr
  • 5-pack (29,80 kr/st) 149,00 kr
  • 10-pack (29,80 kr/st) 298,00 kr
149,00 kr
-
+

Detaljerad information om Swave Daiquiri Mini

Nikotinpåsarna Swave Daiquiri Mini är i miniformat och gör det möjligt för dig att ha dem under läppen utan att de syns, för diskret snusning. Ytan är torr med låg rinnighet, medan insidan är fuktig. Nikotinhalten är klassad som stark på den här smaken av Mini Swave, med 13,25 mg/g.

Daiquiri-snus med god smak

Swave Daiquiri Mini har en framträdande smak av melon, samt en mild antydan av päron. Tack vare att nikotinpåsarna är torra håller smaken länge, samtidigt som det bidrar till ett långsamt utsläpp av nikotin. Daiquiri-snus från Swave finns också i ett slim-format, med samma nikotinstyrka och smak som i mini Swave.

Köp Swave Mini Daiquiri hos Nettotobak

Här på Nettotobak kan du köpa Swave Mini Daiquiri direkt på nätet. Välj mellan att beställa en eller fem dosor per gång, alternativt en stock med tio dosor. Fördelen med flerpack är att du vanligtvis får nikotinpåsarna till ett lägre styckpris.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Swave
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,25 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp All White Portion
Format mini
Producent Gotlandssnus