• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Swave Cuba Libre Mini

Swave Cuba Libre Mini

Swave Cuba Libre Mini All White är ett helt vitt snus med en smak av både kanel och vanilj samt citrus och rom. Den är lätt diskret och fuktig och kommer i en minipåse.

  • 1 dosa 32,39 kr
  • 5-pack (29,40 kr/st) 146,99 kr
  • 10-pack (27,39 kr/st) 273,90 kr
273,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Swave Cuba Libre Mini

Swave Cuba Libre Mini

Nikotinpåsarna i Swave Cuba Libre Mini är tobaksfria och tillverkade i växtmaterial istället för tobak. Swave Cola har en smak av kanel, vanilj och rom, för att ge prillan det lilla extra. Nikotinprodukten är i miniformat, eftersom det ger en bra passform under läppen utan att synas. Prillorna ligger i en klassisk snusdosa i minimodell.

Swave Cuba Libre

Swave Cola Mini är ett starkt minisnus med en nikotinhalt på 13,25 milligram/gram, därför passar prillan perfekt för den som vill känna pirret under läppen. Smaken av kanel och vanilj samt rom.

Swave

Nikotinprodukten Swave Mini är ett all white-snus, vilket betyder att snuset inte innehåller tobak, endast växtmaterial med tillsatt nikotin. Detta är fördelaktigt för de som önskar bli tobaksfria. Eftersom all white-snus inte innehåller tobak så missfärgar det inte tänderna på samma vis som traditionellt snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Swave
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,25 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp All White Portion
Format mini
Producent Gotlandssnus
(0)
Recensioner för Swave Cuba Libre Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.