• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Shiro Cuba Libre All White Portion

Shiro Cuba Libre All White Portion

Shiro Cuba Libre har fått sin smakprofil för den otroligt kända drinken Cuba Libre. En Cuba Libre består utav Cola blandat med Rom. I en klassisk Cuba Libre så serveras drinken med färsk lime och ljus rom. All White snus är portionspåsar helt utan tobak förpackade i helvita portionspåsar som inte färgar av sig. Portionerna är i slim formatet och rinner mindre! Nikotinhalt: 6mg/portion.
  • 1 dosa 39,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Shiro Cuba Libre All White Portion

Shiro är en helt ny serie All White portioner från AG Snus, tillverkarna av Kapten, Sisu och U Sample. Namnet Shiro härstammar från det japanska order för färgen Vit. Portionspåsarna är helt vita och håller sig vita även efter snusning. Det bästa med all-white snus är att det inte innehåller någon tobak!  Innehåll:  Fyllnadsmedel(E460), vatten, aromer, fuktighetsbevarande medel(E422), smakförstärkare(koksalt), nikotin, surhetsreglerande medel(E500), konserveringsmedel(E202), förtjockningsmedel(E412). Läs mer på: www.agsnus.se  Ean13: 5710824012930
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Shiro
Produkttyp All white portion
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 6 mg/g
Snustyp All White Cuba Libre
Format Slim
6
Smak Cuba Libre
Smak Cola
Innehåll/förpackning 12 g
Producent PMI