• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Shiro #02 Cooling Mint Slim Strong

Shiro #02 Cooling Mint Slim Strong

  • 1 dosa 40,49 kr
  • 3-pack (38,66 kr/st) 115,99 kr
  • 5-pack (37,60 kr/st) 187,99 kr
  • 10-pack (35,49 kr/st) 354,90 kr
354,90 kr
-
+

Detaljerad information om Shiro #02 Cooling Mint Slim Strong

För dig som föredrar friska smaker i nikotinpåsar kan vi rekommendera Shiro #02 Cooling Mint. Den fräscha mint- och mentolsmaken ger en frisk smak i munnen. Den innehåller inga söta smaker som sirap eller karamell. Det här är alltså en nikotinpåse för dig som tycker att sådana smaksättningar blir alldeles för söta.

All White-portioner i slimformat

Shiro Cooling Mint Strong har storleken slim. Portionerna ligger därför diskret och bekvämt under läppen, samtidigt som du får en intensiv smakupplevelse. Här är det tydligt att tillverkarna Philip Morris Products har decenniers erfarenhet av tobaksfria nikotinprodukter.

Vita nikotinpåsar med styrka 3

Shiro Cooling Mint Strong har styrka 3 av 4 med en nikotinhalt på 14 mg/g. Det gör alltså portionspåsarna perfekta för dig som vill ha en stark intensiv nikotinprodukt som du kan ha i länge. Shiro #02 Cooling Mint har även en torr yta och portionerna är lätta att hantera.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Shiro
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 12,6 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent PMI
(0)
Recensioner för Shiro #02 Cooling Mint Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.