• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot

Shiro Snus

Här hittar du Shiro snus i olika smaker och styrkor. Köp tobaksfria Shiro online med snabb leverans!

Läs mer om Shiro snus

Shiro är ett varumärke med en serie All White produkter med bred en smakvariation. Helt vita nikotinpåsar som även som håller sig vita efter användning. Shiro erbjuder också All White produkter i slim format vilket betyder att prillorna är långsmala och passar diskret under läppen. Utforska Shiro produkter! 

Vilka mintsmaker har Shiro?

Shiro mint finns i flera olika styrkor och variationer. Vad sägs om Tingling Mint Extra Strong med en smaksensation av kryddig mint och is? Annars finns även Fresh mint Low Mini med sin bas i spearmint eller cooling mint med mint och mentol. De går att köpa som enkel dosa, 3-pack, 5-pack och 10-pack, så mixa som du vill.


Shiro snus

Shiro nikotinpåsar är en All White produkt och innehåller därmed ingen tobak. Namnet är japanskt och betyder vitt. Den finns i olika smaker, bland annat från klassiska drinkar. En av dem är Shiro Mojito från den kubanska drinken med samma namn. Den har en grundsmak av citrus.

  • Baserad på växtfiber
  • Serien kommer i fyra olika styrkor och smaker
  • Välj även efter storlek - Mini eller Slim

Shiro styrkor och format

Shiro All White serien finns i styrkorna low, medium, strong och extra strong. Shiro Sour Red Berry har en både syrlig och söt smak av röda bär. Den finns som Slim och innehåller 8 mg nikotin per gram, medan Mini innehåller 12 mg/g. Portionerna är helt torra, men ger efter en kort stund en jämn fuktbalans. Hitta en passande styrka.


Vad är skillnaden med Shiro Slim respektive Mini?

Det tobaksfria snuset finns i två storlekar för att underlätta för olika behov, både Shiro Slim och Mini. De går därför att diskret placera under läppen, och passar både män och kvinnor. Slim är en mindre storlek än original, ofta 0,8-0,9 gram. Mini är ännu mindre med sina 0,3-0,5 gram.