• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot

Oliver Twist

Oliver Twist portionsbitar är tillverkade av hela tobaksblad som innehåller en naturlig mängd nikotin. Du placerar portionsbiten mellan käken och kinden, låt den sedan vara i fred så frigörs en del av nikotinet och tillfredsställer ditt behov av nikotin. Om du vill ha extra nikotin och smak, så tuggar du lite lätt ett par gånger på portionsbiten.

Nikotin är en naturlig beståndsdel i tobaksplantan och innehållet i Oliver Twist produkter kommer enbart från tobaksbladen. Alla portionsbitar levereras i askar med små vakuumförpackade paket bestående av plast och aluminiumfolie. Det garanterar att portionsbitarna inte torkar ut och tappar smak. För att bevara fukten i portionsbitar ska den öppnade påsen förvaras i asken.

Twistad portionsbit

Portionsbitarna benämns som tuggtobak eller muntobak. På engelska pratar man om ”a twist of chewing tobacco”. Twist är beteckningen för den tunnaste tuggtobaken.

Även om portionsbitarna kallas tuggtobak ska den inte behandlas som tuggummi.

Oliver Twist Original Oliver Twist Original Oliver Twist (12) Läs mer

Artikeln Oliver Twist Original, med anknytning till varumärket Oliver Twist, innehar en Tobak smak. Artikeln har en Normal styrkegrad och presenteras i form av tabletter. Artikeln tillhör kategorin tuggtobak. Antal tabletter per burk är 30.

49,90 kr   Läs mer Köp
Oliver Twist Tropical Oliver Twist Tropical Oliver Twist (16) Läs mer

Oliver Twist Tropical, från Oliver Twist, innefattar smaker av tobak, anis och lakrits i tuggbitar, tabletter. Denna produkt har en normalstyrka och tillhör tuggtobakskategorin.

49,90 kr   Läs mer Köp
Just nu visas 2 av 2 produkter