• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
LYFT Yuzu & Cactus Slim All White Portion

LYFT Yuzu & Cactus Slim

LYFT Yuzu & Cactus Slim, med smak av yuzu, kaktus, citrus, har en normal styrka i slim-format. Artikeln innehållandes 23 delar per förpackning faller under kategorin vit produkt utan tobak.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om LYFT Yuzu & Cactus Slim

LYFT Yuzu & Cactus Slim är en vit produkt utan tobak som tillverkas av BAT. Denna artikel hör till kategorin All White Portion och kommer i slim-format. Produkten innehar ingen tobak men har nikotininnehåll. Styrkan på nikotininnehållet är normalt.

Information om LYFT Yuzu & Cactus Slims smak, styrka och format

LYFT Yuzu & Cactus Slim har en kombination av smaker som yuzu, kaktus och citrus. Denna vit produkt, som kommer i slim-format, har en normal styrka med ett nikotininnehåll om 6,0 mg/portion och 8,57 mg/g.

 LYFT Yuzu & Cactus Slim tillhör LYFT Regular Portfolio och tillverkas av BAT.

Detaljer om LYFT Yuzu & Cactus Slim:

  • Kategori: Vit produkt utan tobak
  • Smak: Yuzu, kaktus, citrus
  • Styrka: Normal
  • Nikotininnehåll: 6,0 mg/portion
  • Antal delar per artikel: 23

Ytterligare information om LYFT

LYFT är producent av vit produkt utan tobak och tillhandahåller olika kombinationer av smaker och styrkor. LYFT Yuzu & Cactus Slim ingår i deras regelbundna sortiment och är känd för dess blandning av smaker i form av yuzu, kaktus och citrus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke LYFT
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8,6 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 16,1 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 23
Producent BAT
(0)
Recensioner för LYFT Yuzu & Cactus Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.