• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
LYFT Cool Air Slim All White Portion
LYFT Cool Air Slim All White Portion
LYFT Cool Air Slim All White Portion
LYFT Cool Air Slim All White Portion
LYFT Cool Air Slim All White Portion
LYFT Cool Air Slim All White Portion
LYFT Cool Air Slim All White Portion

LYFT Cool Air

LYFT Cool Air Slim har en mint smak som ger en klassisk känsla. LYFT Cool Air kommer i slim format och är i premium kvalité.

Upptäck fler produkter från LYFT snus här

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
-
+

Information om LYFT Cool Air

LYFT Cool Air är en tobaksfri nikotinprodukt med en klassisk smak av mint. Den här så kallade All White-produkten går att köpa som enstaka dosa, 5-pack och stock. Istället för tobak innehåller LYFT Mint cellulosafiber från tall och eukalyptus.

LYFT Mint Cool Air

Nikotinhalten i LYFT Cool Air Regular är på 8 mg/g och det är alltså ett vitt snus med normal styrka. Smaken finns även i en starkare variant. Precis som produktnamnet avslöjar ger LYFT Cool Air slim All White Portion en tydlig känsla av mint i munnen.

LYFT Air portionspåsar

Portionspåsarna kommer i formatet slim och det perforerade materialet genererar snabbt en tydlig smakrelease. Påsarna har nämligen en torr utsida och ett fuktigt innehåll vilket dessutom ger ett mindre rinnigt snus. Totalt får du 23 vita nikotinpåsar LYFT mint när du köper en enstaka dosa. Du har även möjlighet att köpa 5-pack eller en hel stock (10 dosor).

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke LYFT
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 5,6 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 16,1 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 23
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Lanseringsdatum 2022-04-11
Ingredienser Vatten, Fyllnadsmedel (E460), Smakförstärkare (koksalt), Xylitol (E967), Nikotin, Aromer, Förtjockningsmedel (E401), Salmiak (E510), Surhetsreglerande medel (E500), Sötningsmedel (E950)
Producent BAT
(0)
Recensioner för LYFT Cool Air

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.