• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online

Kapz

Den nya all white påsen från Kapz är en nyskapande nikotinpåse med smakkapsel som erbjuder dig en ny sorts smakupplevelse.

Portionerna finns i tre olika smaker: Double Mint, Lemon Mint, och Apple Mint. Knäck Kapz kapsel innan du lägger den bakom läppen. Eller låt den smälta av sig själv.

- Portioner per dosa: 20st

- Nikotinhalt: 4 mg/g

- Format: Mini

Nytt pris 5-PACK
Kapz Apple Mint Mini All White Portion
Kapz Apple Mint Mini All White Portion Kapz Läs mer

När du köper Kapz Apple Mint får du vita nikotinpåsar som är helt fria från tobak. Dessutom ger de en smak av äpple och mint samt har en nikotinstyrka 2/4.

149,90 kr (29,98 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
Kapz Double Mint Mini All White Portion
Kapz Double Mint Mini All White Portion Kapz Läs mer

När du använder nikotinpåsarna Kapz Double Mint får du en smakupplevelse av mint. Prillorna i den här produkten har dessutom en normal styrka med en nikotinhalt på 9,36 milligram per gram.

149,90 kr (29,98 kr/st) Köp
Nytt pris 5-PACK
Kapz Lemon Mint Mini All White Portion
Kapz Lemon Mint Mini All White Portion Kapz Läs mer 149,90 kr (29,98 kr/st) Köp
Just nu visas 3 av 3 produkter

KAPZ All White med kapsel 

Nikotinpåsarna från Kapz kommer i ett miniformat med 4 mg/g nikotin per prilla. Fördelen med denna portion är att då du lägger den under läppen börjar nikotinet frisättas på samma sekund. I sin tur bestämmer du själv när det ska bli mer smak med den unika mintkapseln.


Utveckling av Kapz All White 

Med gedigen kunskap om fyllnadsmedlets komposition, men även om hur man binder nikotin för att snabbt frisätta det; har Kapz AB utvecklat en all white-produkt med mindre nikotin, men med effektiv frigöring och en smak som håller längre.


Mer om Kapz AB

Med sin bas i Helsingborg är Kapz AB ett nystartat företag som har utvecklat den svenska all white-marknaden. Därefter har deras innovativa teknologi skapat rutiner för snabb frisättning av smaker och nikotin.