• Fri frakt på köp över 699kr
  • Störst sortiment online
Snussats Prillan Stor 1Kg
Snussats Prillan Stor 1Kg
Snussats Prillan Stor 1Kg
Snussats Prillan Stor 1Kg
Snussats Prillan Stor 1Kg
Snussats Prillan Stor 1Kg
Snussats Prillan Stor 1Kg
Snussats Prillan Stor 1Kg
Snussats Prillan Stor 1Kg

Snussats Prillan Stor 1Kg

Prillan Stor  är gjord på både Ljus och mörk tobak. Den har en något grövre kornstorlek vilket ger en mer kraftfull tobakssmak. Ger ca 55 dosor med lössnus. Produkten har nu bytt namn från Prillan Grov till Prillan Stor. Samma innehåll med ett nytt namn. Detta är en livsmedelsprodukt och innefattas därför inte av ångerrätten. OBS! Ingredienserna ingår inte! Du kan läsa mer  HÄR!
  • 1 st 499,00 kr
  • 2-pack (496,50 kr/st) 993,00 kr
  • 3-pack (488,00 kr/st) 1 464,00 kr
  • 4-pack (469,75 kr/st) 1 879,00 kr
499,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snussats Prillan Stor 1Kg

Prillans Recept. (Recepten kan skiljas från de olika varianterna, vi rekommenderar att du alltid följer recepten som medföljer) 1. Börja med att stätta ugnen på 90 grader. Kontrollera för säkerhets skull temperaturen i ugnen med en termometer. Våra burkar och lock är certifierade för 120 graders värme. Lös sedan upp påse nr1 (natriumklorid) med 1 liter varm vatten. Häll detta i en hink tillsammans med tobaken. Blandas noga, helst med elvisp. 2. Häll nu snusmassan i dom båda plastburkarna, platta till massan med en sked lagom hårt. Sätt på locken så dom blir helt tätslutande. Ställ in burkarna i ugnen på ett galleroch låt stå i 24 timmar. 3. Nu tas burkarna ut för att hällas över i hinken. Lös upp påse nr2(natriumkarbonat) med 5 deceliter varmt vatten som du häller i hinken. Blanda återigen med elvispen. Sedan skallmassan tillbaka i plastburkarna igen, med locken helt tätslutande. Sätt nu in burkarna i ugnen en gång till i 12 timmar. 4. Snusmassan har nu varit i ugnen i 36 timmar och tages ut för att svalna. Denna processen kan liknas vid en pastörisering. 5. Nu skall snusmassan tillbaka i hinken en sista gång och du tillsätter påse nr3 (glycerol/propylengglykol) som du med hjälp av elvispen blandar väl. Om man vill smaksätta sitt snus med någon arom är det nu man skall blanda i detta och rör om ordentligt. Prillans snus aromer hittar du här: Snusaromer. Det är spännande att prova sig fram med olika smaker eftersom du då själv bestämmer hur just ditt snus skall smaka. 6. Snuset är nu färdigt, men först efter 5-7 dagar i kyl har det fått sin fulla mognad och sin karaktäristiska arom och smak. TIPS: När du skall använda elsvipen är det lämpligt att vara under köksfläkten eller på balkongen då man redan på ett tidigt stadium kan känna doften av snus. Värmen kan variera i olika ugnar då kan man ändra vattenmängden minimalt så att fuktigheten blir perfekt. Ställ alltid plastburkarna på ett galler i ugnen, då kan värmen cirkulera bättre. Ean13: 7350053150508
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp Snussats lös
Vikt 1.4000
Nikotinstyrka Normal
Färdiga dosor 60
Smak Klassisk
Producent Prillan
(21) recensioner
Recensioner för Snussats Prillan Stor 1Kg

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bästa

Ahmed, 19 september 2019

Denna tycker jag är mest lik Grov Lös, kanon bra tobak!

Bra bas

Pettlurken, 23 april 2019

Blev nyfiken på hur snabb leverans smakar. Ett ordinärt grovt snus som inte sticker ut åt nåt håll. Förutom en viss beska som jag hoppas försvinner vid lagring. Perfekt att blanda o smaksätta.

Rätt ok

Lasse S, 12 mars 2019

Rätt ok snussats. Men jag tycker den ska stå ett tag efter prossesen. Görna 1-2 mån.

Prillan Grov

Robin Brusberg, 31 januari 2019

Riktigt snabb leverans

Snussats

Anneli Jakobsson, 20 november 2018

Helt perfekt. Snabb leverans

Visa fler omdömen