• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Prillan Bergamotte

Snuskrydda Prillan Bergamotte

Snusarom Prillan Bergamotte är kanske den viktigaste smaksättning i Svenskt snus! Bergamott är en otroligt populär smaksättning på snus och ger ditt snus en lite syrligare citrus smak som går hand i hand med tobakssmaken. Bergamott används ofta som en smakförstärkare eller i kombination med andra smaker för att ge snuset en extra dimension.

Detaljerad information om Snuskrydda Prillan Bergamotte

Snusarom Prillan Bergamotte är kanske den viktigaste smaksättning i Svenskt snus! Bergamott är en otroligt populär smaksättning på snus och ger ditt snus en lite syrligare citrus smak som går hand i hand med tobakssmaken. Bergamott används ofta som en smakförstärkare eller i kombination med andra smaker för att ge snuset en extra dimension. Det finns ett flertal kända märken på den Svenska marknaden som har bergamott i sin smaksättning, bland dessa finner man General, Kaliber och Svea Special! Att smaksätta sitt egna snus är enkelt. Fördela önskad mängd snuskrydda över snussatsen och blanda väl. Snuskryddan tillsätts i samma steg som du tillsätter glycerolen. Blanda sedan snuset väl, om du lagar lössnus så är en elvisp att föredra. Låt sedan snuset mogna i kylen i 1-2 dygn. 1 flaska coobra snusarom skall räcka gott och väl till en 1KG snussats. Ean13: 7350053150089
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Bergamott
Producent Prillan
(18) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Prillan Bergamotte

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Super

JH, 3 april 2019

Perfekt!

Fin smak

Lasse S, 12 mars 2019

Min favorit. Blanda görna lite enbär smak i. Blir snarlik generell smak. Låt helst stå några veckor för bästa smak.

Bästa kryddan

Anders, 8 mars 2019

God krydda, smakar som General

Bergamotte

Filip, 11 december 2018

Riktigt bra. 5 stjärnor

Classic

Roger Dahl, 8 december 2018

Nice!

Visa fler omdömen