• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Snuskrydda Prillan Rökarom

Snuskrydda Prillan Rökarom

Snuskrydda Prillan Rökarom är en utmärkt tillsats när du gör ditt eget snus! Vi rekomenderar alla våra kunder att smaksätta sina snussatser med ett par droppar som förstärker tobakssmaken och ger en rikare snusupplevelse. Rökarom är en otroligt vanlig tillsats i snus och finns i nästan alla snusmärken. Den agerar som en smakförstärkare till tobakssmaken.
36,00 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Snuskrydda Prillan Rökarom

Snuskrydda Prillan Rökarom är en utmärkt tillsats när du gör ditt eget snus! Vi rekomenderar alla våra kunder att smaksätta sina snussatser med ett par droppar som förstärker tobakssmaken och ger en rikare snusupplevelse. Rökarom är en otroligt vanlig tillsats i snus och finns i nästan alla snusmärken. Den agerar som en smakförstärkare till tobakssmaked och är inte alltid i framkant men en bakgrundton som ger snuset en bättre smak.Så varför inte prova rökarom i din nästa snussats? Det är lätt att smaksätta sitt snus med, blanda bara ner snuskryddan i snusblandningen och blanda väl. En flaska räcker för att smaksätta en 1 kg lössnus sats, men vi rekommenderar några droppar i taget så röksmaken inte blir för stark.Låt sedan snuset mogna i kylen i 1-2 dygn. Rökaromen skall tillsättas i samma steg som glycerolen, alltså efter svettning i ugn.Smaksätter du portionssnus kan det vara bra att lösa upp rökaromen i lite vatten och applicera med en sprayflaska för att fördela smaken jämnt.Ean13: 7350053150416
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp Arom
Format Vätska
Smak Rökig smak
Innehåll/förpackning 20 ml
Lanseringsdatum 2019-01-19
Producent Prillan
(7) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Prillan Rökarom

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Nisse

Nisse, 13 juli 2020

Funkar utmärkt med Medusa

Rökarom

Anders, 11 september 2018

Luktar underbart!

Rökarom

Pernilla, 29 mars 2018

Var försiktig, för mycket förstör snuset, men ett par droppar förhöjer smaken definitivt.

snusarom

Jenny, 26 februari 2018

Perfekta aromtillsatsen tillsammans med euctalyptus.

Kan inte va utan

Johan Grännsjö, 27 september 2017

Måste vara med i snuset

Visa fler omdömen