• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Coobra Whiskey

Snuskrydda Coobra Whiskey

Snusarom Coobra Wiskey  är en utmärkt snusarom att använda när man gör sitt eget snus! Whisky snus är otroligt populärt och med denna snusarom kan du ge ditt egna snus. Whisky ger ditt snus en rökig och lagrad smak av ekfat. Man kan till och med använda riktig whisky för att smaksätta sitt snus, men det är lite opraktiskt då alkoholen dunstar av.

Detaljerad information om Snuskrydda Coobra Whiskey

Snusarom Coobra Wiskey är en utmärkt snusarom att använda när man gör sitt eget snus! Whisky snus är otroligt populärt och med denna snusarom kan du ge ditt egna snus. Whisky ger ditt snus en rökig och lagrad smak av ekfat. Man kan till och med använda riktig whisky för att smaksätta sitt snus, men det är lite opraktiskt då alkoholen dunstar av. Det finns ett flertal snusmärken med smak av whisky men ett märke står ut och det är Islay Whisky, ett specialsnus som är otroligt populärt och har en rik smak av whisky. Att smaksätta sitt eget snus är enkelt och väldigt roligt! Fördela snusaromen jämnt över snussatsen och blanda väl. Detta är lättare om man löser upp snuskryddan i lite vatten och sprayar smaken över snuset med en sprayflaska. Efter väldigt noggrann blandning av snuset så skall det förvaras i kylskåp i 1-2 dygn. Ean13: 7391170630931
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Whiskey
Producent Coobra
(1) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Coobra Whiskey

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Snusarom

Morgan Magnusson, 5 december 2018

Ger en utsökt smak på snuset