• Fri frakt
  • Störst sortiment online
Snussats Prillan Norrland 1Kg
Snussats Prillan Norrland 1Kg
Snussats Prillan Norrland 1Kg
Snussats Prillan Norrland 1Kg
Snussats Prillan Norrland 1Kg
Snussats Prillan Norrland 1Kg
Snussats Prillan Norrland 1Kg

Snussats Prillan Norrland 1Kg

Prillan Norrland är en ljus tobaksblandning med en något mildare smak. Den är finmald vilket gör den mycket kramvänlig. Ger ca 55 dosor med lössnus. Detta är en livsmedelsprodukt och innefattas därför inte av ångerrätten. OBS! Ingredienserna ingår inte! Du kan läsa mer   HÄR!
  • 1 st 399,00 kr
  • 2-pack (399,00 kr/st) 798,00 kr
  • 3-pack (399,00 kr/st) 1.197,00 kr
  • 4-pack (399,00 kr/st) 1.596,00 kr
399,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snussats Prillan Norrland 1Kg

Prillans Recept. (Recepten kan skiljas från de olika varianterna, vi rekommenderar att du alltid följer recepten som medföljer) 1. Börja med att stätta ugnen på 90 grader. Kontrollera för säkerhets skull temperaturen i ugnen med en termometer. Våra burkar och lock är certifierade för 120 graders värme. Lös sedan upp påse nr1 (natriumklorid) med 1 liter varm vatten. Häll detta i en hink tillsammans med tobaken. Blandas noga, helst med elvisp. 2. Häll nu snusmassan i dom båda plastburkarna, platta till massan med en sked lagom hårt. Sätt på locken så dom blir helt tätslutande. Ställ in burkarna i ugnen på ett galleroch låt stå i 24 timmar. 3. Nu tas burkarna ut för att hällas över i hinken. Lös upp påse nr2(natriumkarbonat) med 5 deceliter varmt vatten som du häller i hinken. Blanda återigen med elvispen. Sedan skallmassan tillbaka i plastburkarna igen, med locken helt tätslutande. Sätt nu in burkarna i ugnen en gång till i 12 timmar. 4. Snusmassan har nu varit i ugnen i 36 timmar och tages ut för att svalna. Denna processen kan liknas vid en pastörisering. 5. Nu skall snusmassan tillbaka i hinken en sista gång och du tillsätter påse nr3 (glycerol/propylengglykol) som du med hjälp av elvispen blandar väl. Om man vill smaksätta sitt snus med någon arom är det nu man skall blanda i detta och rör om ordentligt. Prillans snus aromer hittar du här: Snusaromer. Det är spännande att prova sig fram med olika smaker eftersom du då själv bestämmer hur just ditt snus skall smaka. 6. Snuset är nu färdigt, men först efter 5-7 dagar i kyl har det fått sin fulla mognad och sin karaktäristiska arom och smak. TIPS: När du skall använda elsvipen är det lämpligt att vara under köksfläkten eller på balkongen då man redan på ett tidigt stadium kan känna doften av snus. Värmen kan variera i olika ugnar då kan man ändra vattenmängden minimalt så att fuktigheten blir perfekt. Ställ alltid plastburkarna på ett galler i ugnen, då kan värmen cirkulera bättre. Ean13: 7350053150522
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp Snussats lös
Vikt 1.4000
Nikotinstyrka Normal
Färdiga dosor 60
Smak Klassisk
Producent Prillan
(11) recensioner
Recensioner för Snussats Prillan Norrland 1Kg

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bra snus

Johan hjortbrandt, 2 februari 2019

Bra storlek på malningen Lättare att krama

Kanonsnus

Johan Heilborn, 24 januari 2019

Snabb leverans och bra snus

Riktigt bra snus.

Rinny, 12 oktober 2018

Snabba leveranser. Mycket nöjd

Kanon!

Martin, 1 oktober 2018

Jättebra service och snuset blir hur bra som helst

Gott snus!

Olof Östberg, 18 september 2018

Snuset blev mycket bra. Gjorde ett prov med att smaksätta med fänkol som jag mortlade och la i ett halvt glas vatten. Sedan silade jag det med en tesil och blandade i snuset. Hade i för lite för att få någon smak, men snuset luktade mycket mindre efteråt. Bra tyckte en del i min närhet!

Visa fler omdömen