• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Snabb leverans med Instabox på nettotobak.com

Snabb leverans med Instabox på nettotobak.com

Nu kan du äntligen få hem din beställning genom Instabox.

Instabox är ett populärt fraktalternativ där du med hjälp av en kod enkelt kan hämta ut ditt paket när du beställer från Nettotobak. Med över 500 smarta paketskåp som ständigt blir fler, placerade i över 100 orter runt om i Sverige, kan vi erbjuda leverans till cirka sex miljoner svenskar med instabox. 

Efter att du har matat in ditt postnummer i kassan kontrollerar vi om det är möjligt för dig att få din leverans genom Instabox och presenterar fraktalternativet i kassan. Strax efter att vi har behandlat din beställning får du ett sms med din unika kod och kan börja spåra ditt paket. Tanken med Instabox är att du ska slippa stå i kö eller vänta på att ledig personal ska hjälpa dig i butiken. När du hämtar ut ditt paket följer du de enkla anvisningarna som presenteras på skärmen som sitter på skåpen, varpå en lucka öppnas där du hittar ditt paket.

Snabb leverans med Instabox på nettotobak.com

Mer om Instabox
Instabox startade 2015 och växer i rask takt. Det finns flera anledningar till varför man väljer att få sitt paket genom Instabox. En av anledningarna är att du kan hämta ut ditt paket så länge butiken håller öppet. Med vanliga postombud har man öppettider mellan 09:00 - 19:00 även om butiken håller öppet till 22 eller senare, med Instabox kan du alltså hämta ut ditt paket sent på kvällen och när det passar dig. Många har stressiga vardagar och har svårt att anpassa sina tider efter begränsade öppettider hos ombuden. Med Instabox hämtar du även ut ditt paket utan att behöva ha kontakt med personal från butik. En annan anledning är Instabox miljömedvetenhet - du kan läsa mer om Instabox klimatprogram här

Instabox strävar efter att vara ett snabbt och tillgängligt fraktalternativ och jobbar därför 7 dagar i veckan, vilket gör att paket som skickas ut under fredagen kan hämtas ut även under helger.