• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
One Orange Portion

One Orange Portion

One Orange Portion har tydliga inslag av havtorn och hibiskus. En kryddig snusprilla som har låg rinnighet men med lång smakupplevelse. 

hitta fler produkter från ONE snus här 

  • 1 dosa 35,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 30-pack (29,99 kr/st) 899,70 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om One Orange Portion

One Orange Portion

One Orange snus, eller One havtorn som det också kallas, är ett av de senaste tillskotten i serien från Swedish Match. Orange snus är inspirerat av en annan klassiker från samma producent, nämligen Göteborg Rapé. Det här är ett starkare snus med vita snuspåsar i lite större format.

Fuktig och kryddig

One Orange har en ljus tobakskaraktär med smak av havtorn och hibiskus. Därutöver har snuset även inslag av citrus och te. One havtorn ger en långvarig och något kryddig smakupplevelse. Formatet White portions innebär påsar som är torra på utsidan och fuktiga inuti vilket ger dig ett mindre rinnigt snus.

Nikotinstyrka i One Orange snus

Nikotinhalten i One orange portion är 13 mg/g och One Oraneg Portion är därmed klassificerat som stark. Du kan köpa en enkel dosa, en helstock eller ett storpack med 30 dosor. Priset per dosa blir vanligtvis något billigare vid köp av ett större pack.

Innehåll: Tobak (Innehåller nikotin), vatten, salt, surhetsreglerande medel (E500), fuktighetsbevarande medel (E1520), aromer, växtfibrer.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke One
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 20 g
Snustyp Stark White Portion
Format Normal
Producent Swedish Match