• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kronan Stark White Portionssnus

Kronan Stark White Portionssnus

Kronan Stark White Portionssnus en fyllig och blommig tobakskaraktär med inslag av viol och citrus, samt en aning örtig. Prillan fyller ut under läppen, är torr på ytan som gör att snuset rinner mindre och ger fräschare känsla men har ett fuktigt snus som ger en långvarig smakupplevelse.
  • 1 dosa 30,99 kr
  • 10-pack (24,99 kr/st) 249,90 kr
249,90 kr
-
+

Detaljerad information om Kronan Stark White Portionssnus

Kronan Vit Stark Portion

Det är den svenska snusproducenten Swedish Match som står bakom Kronan Stark Vit Portionssnus. Snuset har en fyllig och traditionsenlig tobakskaraktär med smakinslag av citrus och viol. Du kan även känna toner av gröna örter.

Välfyllda prillor

Kronan vit stark kommer som välfyllda portionspåsar i white-format. Påsarna är därmed torra på ytan och fuktiga inuti vilket ger dig en stark och ihållande smakupplevelse. Det vita formatet bidrar även till ett mindre rinnigt snus. Varje dosa Kronan Stark innehåller totalt 19,2 g snus och tillverkaren har dessutom utökat utfyllnaden i påsarna som nu är 24 istället för 20.

Kronan Vit Stark nikotinhalt

Det här är en starkare variant än Kronans vanliga portionssnus. Du får nämligen en nikotinhalt på 12 mg/g i Kronan Stark Vit Portion. Kronan Vit Stark finns att köpa som enstaka dosa, stock eller storpack med 30 dosor. Priset blir vanligtvis lägre per dosa vid köp av Kronan Vit snus stock.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kronan
Produkttyp white portion
Vikt 0.3652
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 19,2 g
Snustyp Stark White Portion
Format Normal
1
Producent Swedish Match
(8) recensioner
Recensioner för Kronan Stark White Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

bästa snuset till priset

Kronan, 5 april 2020

Swedish match är helt klart de bästa företaget som gör snus o när man inte vill paya 50 spänn dosan så är kronan helt klart bäst

Bästasnuset till rätt p***

Daniel, 16 februari 2020

Klart bäst tycker jag, har provat väldigt många

Smaken är det inget fel på!

Joakim Oskar E, 26 mars 2019

Däremot ligger inte själva påsen så gött under läppen, Påminner om när jag snusade Göteborgs Rapé för en massans år sedan. Men annars b***** okej alternativ!

Budget till bra p***!

Joakim, 26 mars 2019

Håller Knox SV portion men det är ingen fel på kronan speciellt inte med lite variation imellanåt. (ps. supersnabb levererat som alltid)

Gott p******* snus

Nicklas, 24 december 2018

Gott p******* snus som inte rinner och är lite starkare än vanligt whitesnys

Visa fler omdömen