• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Klint Mint Slim All White 6Mg

Klint Mint Slim

Klint Mint Slim är en splitterny all white-nyhet med smak av behaglig mint med inslag av örter och en uppfriskande, långvarig kyla.
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279,00 kr
279,00 kr
-
+

Detaljerad information om Klint Mint Slim

 

Här har du helvita nikotinpåsar från Klint som ger dig en kontrollerad leverans av nikotin under relativt lång tid. Påsarna har härlig smak av mint i kombination med örter och detta resulterar i en riktigt trevlig upplevelse. Den härliga mintsmaken bidrar till en isande känsla under läppen.

Nikotinpåsar kallas ibland för All White snus, men produkterna innehåller inte tobak.

Klint Mint smak

Om du vill snusa diskret och ha tillgång till nikotinpåsar oavsett vilken situation du befinner dig i så är Klint Mint Slim någonting för dig. Dessa smala nikotinpåsar kan du använda när som helst och eftersom nikotinet håller länge, får du en förlängd smakupplevelse.

Klint Mint Slim styrka 1

De här påsarna har en normal nikotinstyrka med en nikotinhalt på 6 mg per gram. Kanske har du tagit dig en titt för att se alla Klint snus på marknaden, men inte funnit den rätta för dig, då borde du testa denna goda smak.

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 6 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent Habit Factory In Sweden AB
(0)
Recensioner för Klint Mint Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.