• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Klint Breeze Mint Slim All White 8Mg

Klint Breeze Mint Slim

Klint Breeze Mint är en splitterny all white-nyhet med en krispig smak av pepparmint och örter. Fräsch och långvarig kyla.
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279,00 kr
279,00 kr
-
+

Detaljerad information om Klint Breeze Mint Slim

Klint Breeze Mint är en produkt med en fräsch smak av pepparmint och örter, som lockar så fort du öppnar dosan. Klint med mintsmak har en normal styrka 2 av nikotinhalt samtidigt som den kommer i små vita nikotinpåsar. Dessutom är den i en slimmad design, perfekt att få plats i fickan.

Nikotinpåsar med normal styrka

Klint snus med mintsmak, kommer i små slimmade torra påsar som passar bra under läppen. En annan fördel med de vita prillorna utan tobak är att de inte ger några missfärgade tänder. Klint Breeze Mint är en frisk fläkt i den stora snus-världen. Har du inte provat den ännu, är det värt att ge den en chans.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent Habit Factory In Sweden AB
(1) recensioner
Recensioner för Klint Breeze Mint Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Ok but not great dosa

Josh, 16 augusti 2022

Was ok, pretty mild strength, nice for the ride on the metro to work but the dosa was very annoying to open. I ended up emptying them out into another dosa