• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
Klint Breeze Mint Slim All White 8Mg

Klint Breeze Mint Slim

Klint Breeze Mint Slim är en produkt med myntsmak från varumärket Klint. Produkten har en normal styrka och är av slim-typ. Varje förpackning innehåller 20 vita portioner, vilket kan vara passande för dem som föredrar mindre portioner med en tydlig smak av mynta.

  • 1 dosa 34,49 kr
  • 5-pack (27,80 kr/st) 139,00 kr
  • 10-pack (25,99 kr/st) 259,90 kr
139,00 kr
Produkt:139,00 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Klint Breeze Mint Slim

Klint Breeze Mint Slim är en produkt av typen All White Portion tillverkad av Habit Factory In Sweden AB under varumärket Klint. Produkten har ett slim-format vilket innebär att den har en minskad storlek jämfört med andra format. Nikotinhalten är i enlighet med standardnivåerna, vilket kan vara passande för individer som önskar ett genomsnittligt nikotininnehåll. Denna produkt innehåller dock ingen tobak.

Information om Klint Breeze Mint Slims smak, styrka och format

Klint Breeze Mint Slim är en All White Portion-produkt med slim-format. Denna produkt har en primär smakprofil av mynta som är en välkänd smak inom denna sektor. Slim-formatet är utformat för att erbjuda en passform som är mindre omfångsrik under läppen. Produktens styrka är normal, innefattande 5,6 mg nikotin per portion och ett totalt nikotininnehåll på 8,0 mg per gram, vilket medför en stabil nikotinutbörd.

Specifikationer för Klint Breeze Mint Slim:

  • Produktkategori: All White Portion
  • Smakprofil: Mint
  • Styrka: Normal
  • Nikotinmängd per portion: 5,6 Mg/portion
  • Antal portioner per förpackning: 20

Mer information om varumärket Klint

Varumärket Klint har uppmärksammat att kvaliteten på deras produkter är av stor vikt. Klint använder modern teknik och innovation för att skapa produkter för att tillgodose olika preferenser, omfattande en variation av smaker och styrkegrader. 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Klint
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 5,6 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 14 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,7 g
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2021-03-10
Ingredienser Vatten, fyllnadsmedel (E460), smakförstärkare (koksalt), aromer, xylitol, nikotin, förtjockningsmedel (E406), konserveringsmedel (E202), sötningsmedel (E950), salmiak, surhetsreglerande medel (E500)
Producent Habit Factory In Sweden AB
(1) recensioner
Recensioner för Klint Breeze Mint Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Ok but not great dosa

Josh, 16 augusti 2022

Was ok, pretty mild strength, nice for the ride on the metro to work but the dosa was very annoying to open. I ended up emptying them out into another dosa