• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Kickup Original

Kickup Original

KickUp presenterar en produkt utan nikotin med sammansättning av bergamot, lakrits och frukt. Den är Nicotine Free och tillgänglig i standardformat. Produkten är en del av KickUp Regular Portfolio.

  • 1 dosa 37,99 kr
  • 10-pack (31,99 kr/st) 319,90 kr
319,90 kr
-
+

Information om Kickup Original

Kickup Original är ett produkt utan nikotin tillverkat av BAT. Enheten är KickUp och produkten finns tillgänglig i standardformat. Produkten innehåller varken tobak eller nikotin. Istället är Kickup Original utrustad med koffein, vilket ger den en distinkt egenskap bland produkter utan nikotin. Styrkedefinitionen för denna produkt är Nicotine Free, vilket klart indikerar att det är ett alternativ utan nikotin till traditionellt snus.

Funktioner, sammansättning och format av Kickup Original

Kickup Original är en produkt utan nikotin i standardformat. Sammansättningen innefattar bergamot, lakrits och frukt. Produkten inkluderar också koffein, vilket ger en unik variation. Mer information om koffein snus kan finnas här. Styrkedefinitionen är Nicotine Free, vilket innebär att det inte innehåller nikotin.

Dess sammansättning och format gör Kickup Original till en relevant produkt för dem som söker alternativ utan nikotin. Dess innehåll av koffein ger en ytterligare dimension, och dess format bidrar till dess användarvänlighet.

Information om Kickup Original:

  • Varierad kategori: Nikotinfri
  • Sammansättningsattribut: Bergamot, lakrits, frukt
  • Antal portioner per behållare: Information saknas
  • Innehåller det koffein: Ja, Information saknas (Mg/G)

Mer information om KickUp

För mer information om KickUp och dess produkter, är det lämpligt att hänvisa till tillverkarens webbplats eller kontakta tillverkaren direkt. Detta ger möjlighet att erhålla detaljerad information om produkten och dess ingredienser, samt att eventuellt rikta frågor direkt till tillverkaren.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke KickUp
Produkttyp Nikotinfritt snus
Vikt 0.3965
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 0 mg/portion
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 20 g
Format Normal
Lanseringsdatum 2012-12-20
Ingredienser Svart te, Vatten, Surhetsreglerande medel (E500), Smakförstärkare (koksalt), Kakaofiber, Aromer (inkl. Rökarom), Förtjockningsmedel (E401), Vitamineral Premix (Vitamin C, Vitamin B3, Zink, Vitamin E (antioxidant), Vitamin B5 (Pantotensyra), Vitamin B6, Riboflavin, Tiamin, Folsyra, Biotin (antioxidant), Selen, Vitamin B12), Salmiak (E510), Guarana (koffeinkälla), Xylitol, Svartpepparextrakt, Ginseng.
Producent BAT
(6) recensioner
Recensioner för Kickup Original

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Ex-snusare

Fil, 19 februari 2021

I särklass bästa ersättningen till vanlig påssnus. Påsen river till på rätt och lagom vis, vilket inte gäller Onico eller andra konkurrenter. (Mitt betyg gäller bara "original". Akta er för white-versionerna, de är söta och konstiga.)

Bra ersättning för Ettan!

Dalby, 1 maj 2020

Jag har snusat Ettan i fyrtio år. Nu har jag bytt och klarat mig utan nikotin med Kickup original i tre månader. Perfekt nikotinfri ersättning för Ettan.

Bästa alternativet

Karl, 10 september 2019

10 ggr mer genuint än andra nikotin-/tobaksfria.

Kemisk smak

Anton, 16 april 2019

Den smakade kemisk, jätte dålig smak samt konsistensen var hård. inte nöjd.

KickUp Original med kaffesmak - älskar den!

Solveig A, 24 november 2018

KickUp Original - smaken är alldeles utmärkt, älskar den och mår bra på den!

Visa fler omdömen