• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Kickup Real White Original

Kickup Real White Original

Kickup är ett nikotinfritt snus som innehåller energigivande ingredienser såsom ginseng, vitaminer och mineraler! De aktiva ingredienserna är framtagna med hjälp av Svenska forskare för att ge ett snus som är nyttigare och hälsosammare än andra märken ute på marknaden. Kickup White Original är deras Original snus med en white prilla som håller smaken längre!
  • 1 dosa 37,99 kr
  • 10-pack (31,99 kr/st) 319,90 kr
319,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Kickup Real White Original

Kickup erbjuder ett snus som innehåller varken nikotin eller tobak och istället tillsätter hälsosamma mineraler som piggar upp och ger dig den där extra kicken du behöver. Kickup innehåller bland annat svart te, ginseng, vitaminer och mineraler. Det aktiva innehållet har tillverkats i samarbete med svenska forskare för att ge ett hälsosammare snus. Ean13:

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke KickUp
Produkttyp Nikotinfritt snus
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 0 mg/portion
Smak citrus
Innehåll/förpackning 20 g
Format Normal
Lanseringsdatum 2013-01-05
Ingredienser Vatten, Fyllnadsmedel (E460(i)), Aromer, Smakförstärkare (koksalt), Salmiak (E510), Sötningsmedel (E950), Xylitol, Förtjockningsmedel (E401), Vitamineral Premix (Vitamin C, Vitamin B3, Zink, Vitamin E (antioxidant), Vitamin B5 (Pantotensyra), Vitamin B6, Riboflavin, Tiamin, Folsyra, Biotin (antioxidant), Selen, Vitamin B12, Guarana (koffeinkälla), Surhetsreglerande medel (E500), Ginseng.
Producent BAT
(2) recensioner
Recensioner för Kickup Real White Original

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Bästa KickUp sorten!

Gabriel, 8 november 2020

Väldigt god och trevlig snusfri-snus. En tydlig smak av te och bra känsla. Passar perfekt om man inte hinner ta kafferast eller försöker sluta snusa!

Super

Magnus, 6 mars 2018

Jättegod tobaksfri snus